Στο ‘Into the Dark: Pooka Lives’ ένα παιχνίδι βγαίνει στους δρόμους με φονικές διαθέσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Η φρίκη πλανιέται ελεύθερη στις γειτονιές
27 Μαρτίου 2020 18:15
Στο ‘Into the Dark: Pooka Lives’ ένα παιχνίδι βγαίνει στους δρόμους με φονικές διαθέσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επεισόδιο Pooka Lives του horror σόου Into the Dark του Hulu, το οποίο φέτος τον Απρίλιο φέρνει πίσω την κούκλα-δολοφόνο ‘Pooka’ που έρχεται να τρομοκρατήσει μία νέα ομάδα ανυποψίαστων ανθρώπων.

Η εν λόγω σειρά, πίσω από την οποία βρίσκεται η Blumhouse Television, αποτελείται από δώδεκα αυτοτελή επεισόδια με το καθένα να επικεντρώνεται και σε μία συγκεκριμένη γιορτή ανάλογα με τον μήνα που παίζεται.

Η υπόθεση αφορά μία παρέα παλιών φίλων που θέλουν να κάνουν ένα Creepypasta, μία τρομακτική online ιστορία όπου την τιμητική του θα έχει το παραπάνω παιχνίδι. Η δουλειά τους σύντομα γίνεται ευρέως γνωστή αλλά σηματοδοτεί την αρχή για ένα θανατηφόρο πανδαιμόνιο με άλλα παιχνίδια.

Το σενάριο υπογράφει ο Ryan Copple. Την σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Alejandro Brugués (Juan of the Dead), με πρωταγωνιστές τους Felicia Day (Supernatural), Wil Wheaton (Stand By Me), Malcolm Barrett (Timeless), Rachel Bloom (Crazy Ex-Girlfriend), Jonah Ray (Mystery Science Theater 3000), Lyndie Greenwood (The Expanse) και τον Gavin Stenhouse (Black Mirror).

Το Into the Dark: Pooka Lives έχει οριστεί να προβληθεί στο Hulu στις 3 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: