Στο ‘Defending Jacob’ του Apple TV+ ο Chris Evans αντιμετωπίζει ένα κρίσιμο δίλημμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γιος του κατηγορείται για μία ειδεχθή δολοφονία, αλλά τί ισχύει τελικά;
25 Μαρτίου 2020 19:06
Στο ‘Defending Jacob’ του Apple TV+ ο Chris Evans αντιμετωπίζει ένα κρίσιμο δίλημμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη μίνι ανθολογία μυστηρίου Defending Jacob του Apple TV+ όπου βλέπουμε τον Chris Evans στην πρώτη κεντρική του ερμηνεία στη μικρή οθόνη, με την Michelle Dockery και τον Jaeden Martell να τον πλαισιώνουν υποκριτικά.

Το εγχείρημα αυτό βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του William Landay το οποίο εκδόθηκε το 2012. Εδώ ως δημιουργός και εξωτερικός παραγωγός λειτουργεί ο Mark Bomback. Ο Morten Tyldum επιμελείται την σκηνοθεσία (The Imitation Game).

Το κύριο cast συγκροτούν ακόμη οι: Cherry Jones, Pablo Schreiber, Betty Gabriel και η Sakina Jaffrey.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται με σημείο αναφοράς έναν φρικτό φόνο που συγκλονίζει τους κατοίκους μίας μικρής επαρχίας της Μασαχουσέτης, με τον εισαγγελέα της περιοχής (Evans) να καλείται να πάρει μία άκρως δύσκολη απόφαση. Ο ήρωας αφενός διχάζεται ανάμεσα στο καθήκον που έχει απέναντι στη δικαιοσύνη και την πολιτεία, και αφετέρου στο χρέος του να προφυλάξει τον γιο του (Martell) με όποιο κόστος καθώς οι αρχές τον θεωρούν ως τον υπ’ αριθμόν ένα ύποπτο για το έγκλημα.

Τις διαδικασίες παραγωγής συντονίζουν οι Paramount Television Studios και Anonymus Content.

Το Defending Jacob έχει δρομολογηθεί να ξεκινήσει στο Apple TV+ από τις 24 Απριλίου του 2020, με τρία επεισόδια, ενώ τα υπόλοιπα θα προβάλλονται εβδομαδιαία, κάθε Παρασκευή.