Η Emilia Clarke είχε εκνευριστεί με το φινάλε του Game of Thrones

Η Μητέρα των Δράκων μιλάει για τη σειρά φαινόμενο
18 Μαρτίου 2020 10:50
Η Emilia Clarke είχε εκνευριστεί με το φινάλε του Game of Thrones

Το φινάλε της όγδοης σεζόν του Game of Thrones σίγουρα δεν άρεσε σε όλους. Υπήρχαν αρκετοί φανατικοί της σειράς που έμειναν ευχαριστημένοι, ωστόσο άλλοι βρήκαν πολύ μέτριο έως και "κακό" το κλείσιμο της σειράς του HBO. Πέρασε, πλέον, ένας χρόνος από τότε που είπαμε οριστικό αντίο στο GOT και η Emilia Clarke ή αλλιώς Daenerys ανοίγει την καρδιά της για το όγδοο κεφάλαιο του σόου, μέσα από μία νέα συνέντευξή της.

Προσοχή, παρακάτω ακολουθούν spoilers από την τελευταία σεζόν του Game of Thrones. Διαβάστε τη συνέντευξη με δική σας επιφύλαξη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο The Sunday Times, η "Μητέρα των Δράκων" μοιράστηκε τις απόψεις της για το φινάλε. Ωστόσο, επισήμανε πως όταν διάβασε το σενάριο προσπάθησε να μη σκεφτεί πως θα αντιδρούσαν οι fans, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη.

Θυμάμαι πως αισθάνθηκα όταν διάβασα για πρώτη φορά το σενάριο. Προσπάθησα, απ’ όλες τις απόψεις, να μην σκεφτώ τι θα πουν οι άλλοι, αλλά πάντα είχα στο μυαλό μου τι μπορεί να σκεφτόντουσαν οι fans, επειδή ό,τι κάναμε, το κάναμε για εκείνους.

Ένα από τα πράγματα που δεν άρεσαν στον κόσμο ήταν η «στροφή» της Daenerys σε “Mad Queen” και ότι δεν δόθηκε ο κατάλληλος χρόνος για να δικαιολογηθεί όλο αυτό. Η Emilia, αναγνωρίζει το γεγονός και επίσης, μεταφέρει πως αισθάνθηκε ενοχλημένη και εκνευρισμένη με τον χαρακτήρα που υποδυόταν ο Kit Harington, Jon Snow, ο οποίος εκτός ότι σκότωσε την Daenerys, "έσφαξε" όλο το King’s Landing και δεν έλαβε καμία τιμωρία για τις πράξεις του.

Ναι, το ένιωσα και εγώ αυτό με τη στροφή της Daenerys. Πράγματι, το ένιωσα. Και ναι, ενοχλήθηκα ότι ο Jon Snow δεν έλαβε κάποια «τιμωρία». “He got away with murder”, κυριολεκτικά.

Τέλος, η διάσημη ηθοποιός αναγνώρισε, επίσης, ότι η σειρά θα μπορούσε να διαρκέσει λίγο παραπάνω για να «δέσει» περισσότερο.