Στο ‘Upload’ ο Robbie Amell πεθαίνει και πηγαίνει στον δικό του VR παράδεισο!

Ο δημιουργός του ‘The Office’ εξερευνά νέες προοπτικές για την μετά θάνατον ζωή
17 Μαρτίου 2020 17:00
Στο ‘Upload’ ο Robbie Amell πεθαίνει και πηγαίνει στον δικό του VR παράδεισο!

Το Amazon Prime Video έθεσε επίσημο trailer για το επερχόμενο κωμικό sci-fi σόου Upload για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται ο Greg Daniels (The Office, Parks and Recreation), ενώ σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον Robbie Amell και την Andy Allo.

Η πλοκή εκτυλίσσεται στο κοντινό μέλλον όταν δηλαδή οι ετοιμοθάνατοι άνθρωποι θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφορτώσουν τη συνείδησή τους σε ένα περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας, τον δικό τους εξατομικευμένο παράδεισο. Η ‘Nora’ (Allo) εργάζεται σε μία τέτοια εταιρεία, την  “Lakeview”,  αναλαμβάνοντας πελάτες που έχουν μόλις ξεκινήσει την μετά θάνατον «ψηφιακή» ζωή τους. Μέσα στις νέες αφίξεις των εκλιπόντων είναι και ο ‘Nathan’ (Amell) που στον επίγειο κόσμο ήταν προγραμματιστής και αμετανόητος λάτρης των απολαύσεων. Μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που είχε, η κοπέλα του, αποφάσισε να τον “σώσει” εμπιστευόμενη τις υπηρεσίες του παραπάνω οργανισμού VR τεχνολογίας.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Kevin Bigley, Owen Daniels, Allegra Edwards, Zainab Johnson και ο Chris Williams.

To Upload αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Amazon Prime Video την 1η Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: