Η 6η σεζόν του Peaky Blinders ίσως αργήσει – Ακυρώθηκαν τα γυρίσματα λόγω κορωνοϊού

Δείτε την επίσημη δήλωση του BBC
17 Μαρτίου 2020 08:07
Η 6η σεζόν του Peaky Blinders ίσως αργήσει – Ακυρώθηκαν τα γυρίσματα λόγω κορωνοϊού

Πολλές σειρές τις τελευταίες ημέρες ακυρώνουν τα γυρίσματά τους λόγω του κορωνοϊού, ο οποίος έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες όπως είναι η Αγγλία, Ιταλία, Ελλάδα, Γερμανία και πολλές ακόμη. Μερικές σειρές που είδαμε να ακυρώνονται είναι η 2η σεζόν του The Witcher, αλλά και το The Lord of the Rings του Amazon. Εκτός από γυρίσματα και παραγωγές, ωστόσο, είχαμε και ακυρώσεις πολλών blockbuster ταινιών μετά το κλείσιμο πολλών κινηματογράφων ανά τον κόσμο.

Τώρα, η έκτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του BBC, Peaky Blinders, είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει γυρίσματα για το νέο κύκλο σε λίγες ημέρες. Ωστόσο, μετά από έκτακτη ανακοίνωση μάθαμε πως η παραγωγή ακύρωσε όλα τα προγραμματισμένα γυρίσματα του σόου. Η ανακοίνωση, αυτή, έρχεται απευθείας από την επίσημη σελίδα του Peaky Blinders στο Facebook, ενώ όπως θα δείτε και εσείς στην εικόνα παρακάτω, δεν έχουμε κάποια πιθανή/μελλοντική ημερομηνία για τη συνέχεια των γυρισμάτων.

Μετά από πολλές εκτιμήσεις και υπό το φως της αναπτυσσόμενης κατάστασης που επικεντρώνεται στον COVID-19, αναβλήθηκε η έναρξη της παραγωγής της έκτης σεζόν του Peaky Blinders. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο άπιαστο cast και στο crew μας, καθώς και σε όλους τους καταπληκτικούς fans μας για τη συνεχή υποστήριξή τους.

Ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και να περάσει όλο αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται.