Η φρέσκια νεανική σειρά ‘The Baby-Sitters Club’ του Netflix αποκαλύπτεται! (ΑΦΙΣΑ)

Πέντε κορίτσια ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται άπιαστες baby-sitters
16 Μαρτίου 2020 17:23
Η φρέσκια νεανική σειρά ‘The Baby-Sitters Club’ του Netflix αποκαλύπτεται! (ΑΦΙΣΑ)

Κυκλοφόρησε επίσημη αφίσα για την επερχόμενη live-action σειρά The Baby-Sitters Club του Netflix η οποία εμπνέεται από τα αντίστοιχα μυθιστορήματα της Ann M. Martin, αποκαλύπτοντας παράλληλα και το βασικό cast.

Εν προκειμένω, πρωταγωνιστούν οι: Sophie Grace, Malia Baker, Momona Tamada, Shay Rudolph, και η Xochitl Gomez.

Η πλοκή εστιάζει στη φιλία που ενώνει πέντε κορίτσια στην εφηβεία, τις ‘Kristy Thomas’ (Grace), ‘Mary-Anne Spier’ (Baker), ‘Claudia Kishi’ (Tamada), ‘Stacey McGill’ (Rudolph), και την ‘Dawn Schafer’ (Gomez). Οι νεαρές αυτές που έχουν διαφορετικές καταβολές, νοοτροπία και ιδιοσυγκρασία, αποφασίζουν να δουλέψουν ως γκουβερνάντες στην πόλη Stoneybrook, στο Connecticut.

Παίζει επιπλέον η Alicia Silverstone η οποία μας συστήνεται ως η ‘Elizabeth Thomas-Brewer’, η ανύπαντρη, καλόκαρδη μητέρα της ‘Kristy’ με την οποία θα έρθει πιο κοντά ένας ευγενικός άνδρας, ο ‘Watson Brewer’ (Mark Feuerstein).

Η Rachel Shukert (Glow) επωμίζεται καθήκοντα δημιουργού για το The Baby-Sitters Club, ενώ η Lucia Aniello (Broad City) κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη και λειτουργεί και ως εξωτερική παραγωγός.