Σταμάτησε η παραγωγή της σειράς του Lord of the Rings λόγω κορωνοϊού

Μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές στην τηλεόραση
16 Μαρτίου 2020 12:35
Σταμάτησε η παραγωγή της σειράς του Lord of the Rings λόγω κορωνοϊού

Η παραγωγή της σειράς Lord of the Rings της Amazon σταμάτησε λόγω του κορωνοϊού COVID-19. Αν δεν το γνωρίζατε, μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης, με πάνω από 800 άτομα crew, συμπεριλαμβανομένου και του cast. Όπως μεταφέρει το New Zealand Herald, η απόφαση αυτή πάρθηκε εχθές, Κυριακή, και θα κρατήσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Όπως αναφέρθηκε στο έγγραφο που έλαβαν οι ηθοποιοί, δεν υπάρχει κάποια καθαρή εικόνα για το πότε θα συνεχιστούν τα γυρίσματα. Το έγγραφο αυτό στάλθηκε απευθείας σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν πάνω στο σόου από την GSR Productions, ωστόσο η Amazon δεν έχει προβεί ακόμη σε δηλώσεις.

Με μεγάλη προσοχή, η UAP (Untitled Amazon Project) έχει διακόψει την παραγωγή για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αυτό γίνεται σε ένα περιβάλλον όπου οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί για τον έλεγχο του COVID-19 τίθενται σε ισχυ καθημερινά από τη Νέα Ζηλανδία και τις περισσότερες χώρες.

Το κάνουμε για να ελαχιστοποιήσουμε την επιβάρυνση για τους πόρους και τις υποδομές μας, μειώνοντας τη συγκέντρωση πληθυσμού στις κοινότητές μας και στις καθημερινές δραστηριότητες, με στόχο να μειώσουμε τη διάδοση του ιού.

H Νέα Ζηλανδία έχει μέχρι στιγμής οκτώ κρούσματα και όπως ανακοίνωσε η κυβέρνησή της όλοι βρίσκονται σε καραντίνα δύο εβδομάδων για να σταματήσουν την εξάπλωση του ιού.