Στο ‘Atlanta’s Missing & Murdered’ αναβιώνει μία σοκαριστική υπόθεση φόνων (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο ντοκιμαντέρ του HBO εξετάζει το θέμα της 2ης σεζόν του ‘Mindhunter’
14 Μαρτίου 2020 21:59
Στο ‘Atlanta’s Missing & Murdered’ αναβιώνει μία σοκαριστική υπόθεση φόνων (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό ντοκιμαντέρ Atlanta’s Missing and Murdered: The Lost Children εξετάζοντας την περίπτωση των εγκλημάτων ενός κατά συρροή δολοφόνου που συγκλόνισε την Αμερική κατά το διάστημα 1979 με 1981.

Πέρυσι, μάλιστα η 2η σεζόν της noir ανθολογίας περιόδου Mindhunter των Joe Penhall και David Fincher (Zodiac, Se7en, Gone Girl) είχε εντρυφήσει στους φόνους αυτούς.

Έτσι, λοιπόν, τα παραπάνω γεγονότα έρχονται για ακόμη μία φορά στο προσκήνιο, μέσα από ένα τηλεοπτικό project πέντε επεισοδίων. Βέβαια εν προκειμένω, κυριαρχεί η ερευνητική-δημοσιογραφική σκοπιά εστιάζοντας σε σημαντικά στοιχεία και αυθεντικό αρχειακό υλικό από την εκδίκαση του θέματος, αλλά και σε μαρτυρίες των οικογενειών των θυμάτων, μεταφέροντάς μας τέλη της δεκαετίας του ’70, με το χρονικό της υπόθεσης «Atlanta Child Murders» να ζωντανεύει πάλι.

Οι ειδεχθείς πράξεις στις οποίες προέβη ο διαβόητος κακοποιός Wayne Williams, αυτόχθων κάτοικος της Antlanta, στοίχισαν τη ζωή 30 ατόμων. Στόχοι του ήταν κυρίως ανήλικα παιδιά και έφηβοι, αλλά και δύο ενήλικες, όλοι αφρο-αμερικανικών καταβολών.

Το Atlanta’s Missing and Murdered: The Lost Children αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο HBO στις 5 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

 

Tags: