Έρχονται πολλές τηλεοπτικές σειρές βασισμένες σε PlayStation παιχνίδια

Το The Last of Us θα είναι μόνο η αρχή
06 Μαρτίου 2020 11:58
Έρχονται πολλές τηλεοπτικές σειρές βασισμένες σε PlayStation παιχνίδια

Πριν λίγες ώρες έσκασε σα «βόμβα» η είδηση πως η Sony θα συνεργαστεί με το HBO για να φέρουν το The Last of Us στη μικρή μας οθόνη. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, ο δημιουργός του πολυβραβευμένου Chernobyl θα αναλάβει τη σκηνοθεσία, μαζί με τον Neil Druckmann ως σεναριογράφο της σειράς. Μάλιστα, η ταινία του The Last of Us που είχε ανακοινωθεί παλιότερα μάθαμε πως δεν βρίσκεται πλέον υπό ανάπτυξη.

Τώρα, μια νέα δήλωση από την Sony έρχεται να ταράξει τα νερά. Αυτή τη φορά, ο co-president της Sony Pictures Television Studios, Chris Parnell, αναφέρει πως το The Last of Us θα είναι μόνο η αρχή. Χωρίς να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες, αναφέρει πως μελλοντικά θα δούμε κι άλλα παιχνίδια της Sony να γίνονται σειρές ή ταινίες.

Το The Last of Us θα είναι το πρώτο τηλεοπτικό σόου από αυτά που σκοπεύουμε να αναπτύξουμε με τους φίλους μας στην PlayStation Productions. Το The Last of Us είναι ένα λαμπρό επίτευγμα στην αφήγηση και την ανάπτυξη των χαρακτήρων και είμαστε τυχεροί που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με αυτή την ομάδα.

Τι σειρές θα θέλατε να δείτε από την Sony; Το God of War θα σας άρεσε να γίνει τηλεοπτική σειρά; Πείτε μας στα σχόλια!