Όχι, ο Mark Hamill δε θα παίξει τελικά στο Witcher του Netflix – Βρέθηκε ο Vesemir της σειράς

Αυτός είναι ο μέντορας του Geralt!
29 Φεβρουαρίου 2020 14:17
Όχι, ο Mark Hamill δε θα παίξει τελικά στο Witcher του Netflix – Βρέθηκε ο Vesemir της σειράς

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, πως το Netflix βρίσκεται σε συζητήσεις με τον διάσημο ηθοποιό Mark Hamill, ο οποίος όπως ακουγόταν επρόκειτο να παίξει στη σειρά The Witcher. Για την ακρίβεια, είχαν ακουστεί φήμες πως ο “Luke Skywalker” θα υποδυόταν τον χαρακτήρα Vesemir, μέντορα του Geralt. Ωστόσο, δεν είχε επιβεβαιωθεί τίποτα απολύτως από τον streaming «γίγαντα».

Τελικά, όπως μάθαμε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του NXOnNetflix στο Twitter, η streaming υπηρεσία βρήκε τον ηθοποιό που θα αναλάβει το ρόλο του Vesemir και αυτός δεν είναι άλλος από τον Kim Bodnia. Ο εν λόγω ηθοποιός είναι αρκετά γνωστός από την τηλεοπτική σειρά The Bridge, αλλά και από το Pusher. Ο Bodnia, μάλιστα, έλαβε υποψηφιότητα για βραβείο BAFTA για τον υποστηρικτικό του ρόλο στο θρίλερ Killing Eve. Τέλος, δεν είναι γνωστό αν θα δανείσει και τη φωνή του και στην animated ταινία του Witcher που είχε ανακοινωθεί παλιότερα από το Netflix.

Πως σας φαίνεται ο Kim Bodnia ως Vesemir; Πείτε μας στα σχόλια! Η 2η σεζόν του The Witcher αναμένεται μέσα στο 2021. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.