Στο ‘Betty’ του HBO τα κορίτσια πατινάρουν δυναμικά και με χάρη κόντρα στα στερεότυπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Crystal Moselle μας παρουσιάζει μία ξεχωριστή ιστορία αλά ‘Skate Kitchen’
26 Φεβρουαρίου 2020 15:53
Στο ‘Betty’ του HBO τα κορίτσια πατινάρουν δυναμικά και με χάρη κόντρα στα στερεότυπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα Betty του HBO το οποίο εμπνέεται από το Skate Kitchen (2018), με την τιμητική της να έχει φυσικά εδώ μία παρέα κοριτσιών που κάνουν skateboard και το λέει η ψυχή τους!

Στο εν λόγω σόου που αναπτύσσεται μέσα από έξι επεισόδια, η Crystal Moselle (The Wolfpack) επωμίζεται καθήκοντα δημιουργού και παραγωγού αφηγούμενη μέσα από την δική της σκηνοθετική μανιέρα μία ιδιαίτερη ιστορία δημιουργικής εκτόνωσης που σπιντάρει με φόρα πάνω σε πατίνια στους δρόμους και τα πάρκα της Νέας Υόρκης! Ως σεναριογράφος αναλαμβάνει επίσης η Lesley Arfin (Girls, Brooklyn Nine-Nine).

Η πλοκή εστιάζει στην ατίθαση αλλά πάντα έμπιστη ‘Janay’ (Dede Lovelace) η οποία αποδεικνύεται εξαιρετικά ξεροκέφαλη και πεισματάρα κάτι που ορισμένες φορές την ωφελεί και άλλες πάλι όχι. Η ‘Honeybear’ (Moonbear) από την άλλη θυμίζει ήρεμη δύναμη. Η επιθετικότητα που βγάζει μερικές φορές είναι μια πανοπλία που φοράει για να περιχαρακώσει το συναίσθημά της. Η ‘Kurt’ (Nina Moran) από την άλλη, είναι μία δυναμική μαχήτρια που κρύβει έναν αλλιώτικο αυθορμητισμό και μία παιδική αθωότητα και αγαπάει το χιούμορ. Η ‘Indigo’ (Ajani Russell) από μεριάς της είναι ένα άτομο που έχει μάθει να επιβιώνει από τις δυσκολίες βρίσκοντας συχνά διέξοδο στην καλλιτεχνική έκφραση. Την παρέα αυτή συμπληρώνει η ‘Camille’ (Rachelle Vinberg), προσεκτική, διορατική, ευφυής και ιδιόρρυθμη ως προσωπικότητα. Η κομπανία αυτή χαλαρώνει και αποσυμπιέζεται από τους καθημερινούς τεταμένους ρυθμούς έχοντας ως διέξοδο τα κόλπα πάνω σε πατίνια και πίστες, και ως παρήγορο στήριγμα η μία την άλλη.

Το Betty αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο HBO την 1η Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

 

Tags: