Στο ‘Penny Dreadful: City of Angels’ η ανάσα θανάτου απλώνεται στο Los Angeles (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Daniel Zovatto και Nathan Lane προσπαθούν να αποτρέψουν ένα απίστευτο κακό
25 Φεβρουαρίου 2020 19:58
Στο ‘Penny Dreadful: City of Angels’ η ανάσα θανάτου απλώνεται στο Los Angeles (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Showtime έθεσε σε κυκλοφορία νέο teaser για την spin-off μυθοπλασία τρόμου και φαντασίας Penny Dreadful: City of Angels όπου ως δημιουργός αναλαμβάνει ο John Logan, όπως άλλωστε έκανε και στην επιτυχημένη πρωτότυπη σειρά όπου του cast ηγούνταν η Eva Green και ο Josh Hartnett.

Το περίφημο τηλεοπτικό franchise προσθέτει ένα επιπλέον project μόνο που τώρα πια μεταφερόμαστε στο Los Angeles τέλη της δεκαετίας του 1930, το 1938, όπου το μεξικανο-αμερικανικό φολκλόρ στοιχείο και το αντίστοιχο κοινωνικοπολιτισμικό background του καιρού εκείνου είναι κυρίαρχα.

Ως κύριους δρώντες παρακολουθούμε τον Daniel Zovatto (Here and Now, Don’t Breathe), την Natalie Dormer (Picnic at Hanging Rock, Game of Thrones) και τον Nathan Lane (The Birdcage).

Ο Zavatto λοιπόν, ενσαρκώνει τον πρώτο μεξικανο-αμερικανικών ριζών ντεντέκτιβ του Los Angeles, τον ‘Tiago Vega’. Εκείνος και η οικογένειά του έχουν ένα παρελθόν γεμάτο πικρές θύμησες και υφίστανται ρατσιστικές συμπεριφορές από την τοπική κοινωνία, ενώ πια μία υπερφυσική απειλή απλώνεται μπροστά τους ύστερα από έναν ειδεχθή φόνο που γίνεται σε μία κοντινή τους συνοικία. Ο επιθεωρητής αυτός σε συνεργασία με το πρότυπό του, ‘Lewis Michener’ (Lane) ξεκινούν την έρευνα για την διαλεύκανση της υπόθεσης, αλλά παράλληλα μπλέκουν σε μία πολύ επισφαλή κατάσταση, με τον πραγματικό δράστη να τους ξεφεύγει πάντα την τελευταία στιγμή, και μία συνωμοσία να απλώνεται στη πόλη με εγκέφαλούς της Ναζί που σχεδιάζουν να καλλιεργήσουν το έδαφος για το Τρίτο Ράιχ.

Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν οι: Jessica Garza (The Purge) ως η ‘Josefina’, μικρότερη αδερφή του ήρωα, ο Johnathan Nieves (New Amsterdam) ως ο ‘Mateo’, ο επαναστάτης-αδερφός του ‘Tiago’, και η Kerry Bishé (Halt and Catch Fire) ως η λεγόμενη ‘Αδερφή Molly’, μία «χαρισματική ρήτορας» η οποία κάνει ό,τι μπορεί για να τα βγάλει πέρα με τις δοκιμασίες που εμφανίζονται αναπάντεχα στη ζωή της.

Συμμετέχουν μεταξύ άλλων, και οι: Amy Madigan (Gone Baby Gone), Brent Spiner (Outcast), Lin Shaye (Insidious), Rory Kinnear (Penny Dreadful), Piper Perabo (Covert Affairs), Adam Rodriguez (Criminal Minds), Thomas Kretschmann (Avengers: Age of Ultron), Lorenza Izzo (Once Upon a Time in Hollywood), Michael Gladis (Mad Men), Dominic Sherwood (Shadowhunters), και ο Ethan Peck (Star Trek: Discovery).

Το κοινό υποδέχεται το Penny Dreadful: City of Angels στο Showtime στις 26 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: