Στο ‘Beforeigners’ ένα sci-fi μυστήριο ταξιδεύει μέσα στον χρόνο με φόντο το Oslo (ΒΙΝΤΕΟ)

Φανταστείτε απλά να ξεπροβάλλουν ξαφνικά μπροστά σας πολεμιστές των Vikings!
19 Φεβρουαρίου 2020 20:38
Στο ‘Beforeigners’ ένα sci-fi μυστήριο ταξιδεύει μέσα στον χρόνο με φόντο το Oslo (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το σκανδιναβικό δράμα επιστημονικής φαντασίας Beforeigners, την πρώτη πρωτότυπη τηλεοπτική παραγωγή του HBO Nordic από την Νορβηγία, όπου εδώ καθήκοντα δημιουργού επωμίζονται οι Anne Bjørnstad και Eilif Skodvin, ως σκηνοθέτης αναλαμβάνει ο Jens Lien, ενώ σε κεντρικές ερμηνείες βλέπουμε τους Nicolai Cleve Broch, Ágústa Eva Erlendsdóttir, και την Krista Kosonen.

Το σόου αυτό απαρτίζεται συνολικά από έξι επεισόδια. Η πλοκή εκτυλίσσεται στο Oslo, όπου ξαφνικά κεραυνοί σκίζουν τον ουρανό κοντά στην παράκτια περιοχή της συνοικίας Bjørvika. Τελικά, αποδεικνύεται ότι οι αστραπές αυτές εμφανίστηκαν και σε άλλα σημεία πάνω από την υφήλιο, με ανθρώπους από το παρελθόν να βρίσκονται ξαφνικά στη Γη του σήμερα. Όταν ανασύρεται στην παραλία η σορός μίας γυναίκας με τατουάζ από την Λίθινη Εποχή, ο επιθεωρητής ‘Lars Haaland’ (Cleve Broch) αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την υπόθεση. Μαζί του έχει ως βοηθό την νέα αστυνομικό ‘Alfhildr Enginnsdottir’ (Kosonen), το παρελθόν της οποίας σκεπάζει μία βαριά σκιά. Κάποια χρόνια αργότερα εξακολουθούν να παρουσιάζονται άτομα που προέρχονται από τα περασμένα, όπως και από τον καιρό των Vikings και από τον 19ο αιώνα πασχίζοντας να προσαρμοστούν στις επιταγές της σύγχρονης κοινωνίας.

Πίσω από την παραγωγή του Beforeigners που έκανε μόλις χθες ποδαρικό στο HBO NOW®, και HBO GO®, βρίσκεται το HBO Europe και το Rubicon TV AS. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: