Πρώτη ματιά στη σειρά Halston του Netflix με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε παραγωγή του Ryan Murphy
19 Φεβρουαρίου 2020 11:48
Πρώτη ματιά στη σειρά Halston του Netflix με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δημιουργός του American Horror Story, Ryan Murphy, δημοσίευσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram τα πρώτα βίντεο από την επερχόμενή του σειρά Halston. Το εν λόγω σόου λίγων επεισοδίων (limited series) είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στο Netflix με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor.

Το Halston θα μας πει την ιστορία ενός φημισμένου σχεδιαστή μόδας που έγινε γνωστός τη δεκαετία του 1970. Ο Murphy, χωρίς να αποκαλύψει πολλά, δημοσίευσε μερικά πλάνα με τον Ewan McGregor να φορά μερικά ιδιαίτερα ενδύματα, καθώς και το υπόλοιπο cast με τη συνοδεία του τραγουδιού “Love is the Drug”.

Ο Murphy αναφέρει στην περιγραφή του post:

Μετά από είκοσι χρόνια και από διάφορα γεγονότα που συνέβησαν, η σειρά Halston με πρωταγωνιστή τον φανταστικό Ewan McGregor ξεκίνησε σήμερα την παραγωγή της. Είμαι τόσο περήφανος για τους σκηνοθέτες μας Dan Minahan και Christine Vachon από την Killer Films.

Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι μαζί τους, αλλά και με τους Alexis Martin Woodall και Pamela Koffler σε αυτό το εκπληκτικό σόου.

Πλάι στον McGregor θα βρίσκεται ένα λαμπρό cast συμπεριλαμβανομένων των Rebecca Davan, Krysta Rodriguez και Rory Culkin.

Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy) on Feb 18, 2020 at 10:52am PST