Στο ‘Penny Dreadful: City of Angels’ μία απόκοσμη προφητεία ζωντανεύει στο Los Angeles (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Daniel Zovatto και Nathan Lane θα αποπειραθούν να ρίξουν φως σ’ ένα ανατριχιαστικό έγκλημα
18 Φεβρουαρίου 2020 21:44
Στο ‘Penny Dreadful: City of Angels’ μία  απόκοσμη προφητεία ζωντανεύει στο Los Angeles (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Showtime έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser για την spin-off ανθολογία τρόμου και φαντασίας Penny Dreadful: City of Angels του Showtime όπου τα ηνία αναλαμβάνει ο John Logan, δημιουργός της αρχικής επιτυχημένης σειράς όπου πρωταγωνιστούσαν η Eva Green και ο Josh Hartnett.

Το πασίγνωστο τηλεοπτικό franchise εμπλουτίζεται με ένα ακόμη project μόνο που πια χρονικά η δράση μεταφέρεται στο Los Angeles τέλη της δεκαετίας του 1930, το 1938, όπου κυριαρχούν επιρροές του μεξικανο-αμερικανικού φολκλόρ και το ανάλογο κοινωνικοπολιτισμικό πλαίσιο της εποχής εκείνης.

Στο σόου πρωταγωνιστούν ο Daniel Zovatto (Here and Now, Don’t Breathe), η Natalie Dormer (Picnic at Hanging Rock, Game of Thrones) και ο Nathan Lane (The Birdcage).

Ο Zavatto λοιπόν, ερμηνεύει τον πρώτο μεξικανο-αμερικανικής καταγωγής επιθεωρητή του Los Angeles, τον ‘Tiago Vega’. Στην ιστορία του ίδιου και της οικογένειάς του πέφτει η βαριά σκιά μακάβριων αναμνήσεων, ενώ βιώνουν άδικες διακρίσεις από τον περίγυρό τους, ενώ πια ένα υπερφυσικό κακό φτάνει στην πόρτα τους μετά από μία αποτρόπαιη δολοφονία που σημειώνεται κοντά τους. Ο αστυνομικός σε συνεργασία με τον μέντορα του, ‘Lewis Michener’ (Lane) αρχίζουν την έρευνα για την εξιχνίαση του φόνου, αλλά ταυτόχρονα μπαίνουν σε ένα μονοπάτι γεμάτο ρίσκο,  με τον αληθινό ένοχο να ξεφεύγει πάντα μέσα από τα χέρια τους, και μία πλεκτάνη να εξαπλώνεται στην πόλη με υποκινητές στελέχη του Άξονα που σκοπεύουν να φέρουν το Τρίτο Ράιχ.

Θα δούμε ακόμη τους ηθοποιούς: Jessica Garza (The Purge) ως την ‘Josefina’, μικρότερη αδερφή του ήρωα, τον Johnathan Nieves (New Amsterdam) ως τον ‘Mateo’, τον επαναστάτη-αδερφό του ‘Tiago’, και την Kerry Bishé (Halt and Catch Fire) ως την λεγόμενη ‘Αδερφή Molly’, μία «χαρισματική ρήτορα» η οποία πασχίζει να ανταποκριθεί στις δυσκολίες που έχουν προκύψει απροσδόκητα στη ζωή της.

Εμφανίζονται επιπρόσθετα οι: Amy Madigan (Gone Baby Gone), Brent Spiner (Outcast), Lin Shaye (Insidious), Rory Kinnear (Penny Dreadful), Piper Perabo (Covert Affairs), Adam Rodriguez (Criminal Minds), Thomas Kretschmann (Avengers: Age of Ultron), Lorenza Izzo (Once Upon a Time in Hollywood), Michael Gladis (Mad Men), Dominic Sherwood (Shadowhunters), και ο Ethan Peck (Star Trek: Discovery).

Το Penny Dreadful: City of Angels θα αφιχθεί στο Showtime στις 26 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: