Το The Witcher βρίσκεται ακόμη στην πρώτη θέση τηλεθέασης παγκοσμίως

Ασύλληπτη πορεία για τη σειρά του Netflix
18 Φεβρουαρίου 2020 09:52
Το The Witcher βρίσκεται ακόμη στην πρώτη θέση τηλεθέασης παγκοσμίως

Το The Witcher του Netflix κατέφθασε τον περασμένο Δεκέμβριο, σημειώνοντας από την πρώτη κιόλας μέρα της προβολής του μεγάλη επιτυχία. Ο Henry Cavill ως Geralt of Rivia φαίνεται πως κέρδισε την αγάπη του κοινού, το οποίο περιμένει με αγωνία τη συνέχεια. Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ώρες, τα γυρίσματα του δεύτερου κεφαλαίου έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ηθοποιοί μαζί με το crew βρίσκονται σε διάφορες τοποθεσίες της Αγγλίας.

Τώρα, όπως αποκαλύφθηκε από έναν insider του Parrot Analytics, το The Witcher βρίσκεται ακόμη στην πρώτη θέση τηλεθέασης παγκοσμίως. Αυτά τα νούμερα αφορούν την περίοδο από τα μέσα Γενάρη έως και τις 12 Φεβρουαρίου. Παρόλο που η τηλεθέαση στην Αμερική έχει πέσει σε σχέση με πριν, αυτό δε φαίνεται να είναι εμπόδιο για να διατηρήσει την πρωτιά το σόου του “streaming γίγαντα”.

Η πρώτη σεζόν του Γητευτή κατέφθασε στις οθόνες μας πριν από επτά εβδομάδες και γρήγορα «εκθρόνισε» το Mandalorian του Disney Plus, διατηρώντας τη θέση του έκτοτε.

Η 2η σεζόν του The Witcher αναμένεται να καταφθάσει μέσα στο 2021. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τη σειρά παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.