Κασκαντέρ της σειράς του Lord of the Rings χτύπησε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Η Amazon πήρε θέση λέγοντας πως δε διατρέχει κίνδυνο
17 Φεβρουαρίου 2020 14:53
Κασκαντέρ της σειράς του Lord of the Rings χτύπησε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Αρκετό καιρό γνωρίζουμε ότι η τηλεοπτική σειρά “The Lord of the Rings” βρίσκεται στα σκαριά από το Amazon. Τώρα, μια δυσάρεστη είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας που αφορά μία κασκαντέρ-ηθοποιό του σόου. Όπως μαθαίνουμε από το New Zealand Herald, η Elissa Cadwell, όπως ονομάζεται, υπέστη έναν τραυματισμό στο κεφάλι κατά τη διάρκεια μερικών προβών και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μάλιστα, το επιβεβαίωσε και η ίδια η  Amazon, λέγοντας πως είναι καλά στην υγεία της, ενώ πήρε εξιτήριο και μεταφέρθηκε στο σπίτι της για να ανακάμψει η υγεία της.

Ενώ διάφοροι κασκαντέρ έκαναν πρόβες για τη σειρά, μία ταλαντούχα stuntwoman τραυματίστηκε στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο της περιοχής, ενώ αργότερα πήρε εξιτήριο και βρίσκεται στο σπίτι για την ανάκαμψη της υγείας της.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρουμε ότι είναι καλά και σχεδιάζει την επιστροφή της στο σετ των γυρισμάτων. Η υγεία και η ασφάλεια του cast, αλλά και του πληρώματός μας, είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Εξετάζουμε το ατύχημα για να διασφαλίσουμε ότι διατηρούμε τα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας για όλη την παραγωγή μας.

Για την ιστορία η Elissa Cadwell έχει παίξει σε πολλές γνωστές ταινίες στο παρελθόν, όπως το Aquaman, η οποία ήταν η κασκαντέρ για το ρόλο της Atlanna της Nicole Kidman.

Όσον αφορά το σόου τώρα, στις αρχές της χρονιάς αποκαλύφθηκε όλο το cast του, ενώ τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα σε διάφορες περιοχές, όπως η Νέα Ζηλανδία. Τέλος, επειδή θα διαδραματίζεται στη δεύτερη εποχή (The Second Age) θα δούμε τη νεαρή εκδοχή της Galadriel που όπως σας είχαμε ενημερώσει βρέθηκε η ηθοποιός που θα την υποδυθεί.