Το Diablo μάλλον γίνεται anime σειρά και ετοιμάζεται για Netflix

Καθώς και ένα cartoon του Overwatch
17 Φεβρουαρίου 2020 11:53
Το Diablo μάλλον γίνεται anime σειρά και ετοιμάζεται για Netflix

Αδιαμφισβήτητα το Diablo είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και παλιότερα παιχνίδια της Blizzard, με το τέταρτο κεφάλαιο να έχει ανακοινωθεί ήδη. Ωστόσο, άλλο ένα επιτυχημένο franchise της εταιρίας είναι το Overwatch, με εκατομμύρια παίκτες να έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν και αντίστοιχα με το Overwatch 2 να βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη.

Τώρα μια νέα εξέλιξη που αφορά και τα δύο παιχνίδια ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, όπως μαθαίνουμε το Diablo θα γίνει anime σειρά που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Netflix. Αυτή η πληροφορία έρχεται απευθείας από το επίσημο Linkedin προφίλ του Nick van Dyk (co-president των Activision Blizzard Studios) που παλιότερα είχε εργαστεί ως παραγωγός σε μια πρωτότυπη σειρά ονόματι Skylanders Academy για το Netflix.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε εκείνος, το Diablo θα έχει ένα ιδιαίτερο anime στυλ. Αν σκεφτείτε πως παλιότερα υπήρχαν και φήμες για κάτι τέτοιο, πλέον το anime είναι σχεδόν επιβεβαιωμένο. Σίγουρα, βέβαια, θα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο.

Τέλος, πάλι μέσα από το προφίλ του van Dyk μαθαίνουμε πως ανέπτυξε μαζί με έναν συνεργάτη του μία animated σειρά κινουμένων σχεδίων βασισμένη στο Overwatch. Ωστόσο, στην περιγραφή δεν έλεγε ποιο κανάλι ή ποια υπηρεσία αγόρασε τελικά το Overwatch cartoon, αν και δεν είναι απίθανο να πρόκειται πάλι για κάποια σειρά που θα δούμε στο Netflix. Αν έχετε ασχοληθεί με το παιχνίδι στο παρελθόν θα γνωρίζετε πως και η ίδια η Blizzard έχει βγάλει αρκετά μικρά CGI βίντεο, οπότε μια σειρά που θα επέκτεινε το lore σίγουρα θα ήταν ταιριαστή.

Πως σας φαίνονται αυτά τα νέα για τα παιχνίδια της Blizzard; Πείτε μας στα σχόλια!