Στο ‘The Letter for the King’ ένας νεαρός ιππότης ορίζει την μοίρα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλλά χρειάζεται να πολεμήσει με έναν διεφθαρμένο πρίγκιπα
13 Φεβρουαρίου 2020 07:19
Στο ‘The Letter for the King’ ένας νεαρός ιππότης ορίζει την μοίρα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο teaser την επερχόμενη φανταστική ανθολογία εποχής The Letter for the King του Netflix, η βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Tonke Dragt, με τους Amir Wilson (His Dark Materials), Andy Serkis (The Lord of the Rings film trilogy), Ruby Serkis (Sex & Drugs & Rock & Roll), Gjis Bloom, και την Thaddea Graham (Curfew) να πρωταγωνιστούν εδώ.

Το εν λόγω project που θα απαρτίζεται από έξι επεισόδια, αφορά έναν σκληρόκαρδο και άπληστο πρίγκιπα ο οποίος απειλεί να φέρει την καταστροφή όταν ένας εκπαιδευόμενος ιππότης, ο ‘Tiuri’ (Wilson) αποφασίζει να κάνει ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι για να δώσει στον βασιλιά μία απόρρητη επιστολή. Ο νεαρός αυτός χωρίς να το γνωρίζει εκπληρώνει όσα έλεγε μία μαγική προφητεία, την άνοδο ενός ατρόμητου άνδρα στην εξουσία ο οποίος πρώτα θα συντρίψει τον πρίγκιπα και θα αποκαταστήσει την ειρήνη σ’ ολόκληρη την οικουμένη. Εντούτοις, η αποστολή του αυτή θα είναι σωστός άθλος κάτι που θα του διδάξει πώς να γίνει ένας αληθινός ιππότης.

Ως δημιουργός αναλαμβάνει εν προκειμένω ο Will Davies (How To Train Your Dragon, Johnny English, Puss in Boots) ο οποίος έχει επιστρατευτεί και ως εξωτερικός παραγωγός μαζί με τον Paul Trijbits (Saving Mr. Banks, Sing Street, The Casual Vacancy).

Τις διαδικασίες παραγωγής συντονίζουν το Netflix και η FilmWave. Η πρεμιέρα του The Letter for the King αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Netflix στις 20 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: