Στο ‘Mrs. America’ η Cate Blanchett ετοιμάζεται για συντηρητικούς αγώνες (ΒΙΝΤΕΟ)  

Και κατά μέτωπο επίθεση στο φεμινιστικό κίνημα του ‘70

Στο ‘Mrs. America’ η Cate Blanchett ετοιμάζεται για  συντηρητικούς αγώνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την μίνι δραματική σειρά εποχής Mrs. America του FX όπου ως δημιουργός αναλαμβάνει η Dahvi Waller (Mad Men), με παραγωγούς τις Stacey Sher (Django Unchained) και Coco Francini (The Hateful Eight), ενώ η Cate Blanchett (The Lord Of The Rings, Blue Jasmine) πραγματοποιεί σε κεντρική ερμηνεία την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση!

Η πλοκή λαμβάνει χώρα τη δεκαετία του ’70, μία περίοδο με πολλούς κοινωνικοπολιτικούς τριγμούς για την Αμερική, με την Blanchett να μας υποδύεται εδώ την επικεφαλής του κινήματος «STOP ERA», Phyllis Schlafly, μία συντηρητική ακτιβίστρια η οποία καταπολέμησε το νομοσχέδιο για ίσα δικαιώματα γυναικών και ανδρών τασσόμενη κατά των συνακόλουθων μεταρρυθμιστικών μέτρων για την βελτίωση της θέσης της γυναίκας μέσα στην κοινωνία.

Η Schlafly όμως, χωρίς να το θέλει με την στάση της αυτήν ενίσχυσε το τότε φεμινιστικό ρεύμα ηγετικές μορφές του οποίου ήταν φυσιογνωμίες όπως η Gloria Steinem, η Betty Friedan, η Shirley Chisolm, η Bella Abzug, και η Jill Ruckelshaus.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Rose Byrne (Bad Neighbours), Uzo Aduba (Orange Is The New Black), Margo Martindale (August: Osage County) και η Elizabeth Banks (The Hunger Games). Εμφανίζονται επίσης: Jeanne Tripplehorn, Tracey Ullman, James Marsden και ο John Slattery.

Το Mrs. America θα κάνει ποδαρικό στο Hulu στις 15 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το trailer:

0 σχολια