Η Gugu Mbatha-Raw είναι πια μέλος του cast στο ‘Loki’ του Disney+

Θα συμπρωταγωνιστήσει με τους Tom Hiddleston και Owen Wilson
12 Φεβρουαρίου 2020 23:13
Η Gugu Mbatha-Raw είναι πια μέλος του cast στο ‘Loki’ του Disney+

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Gugu Mbatha-Raw (The Morning Show, Motherless Brooklyn, Black Mirror) υπέγραψε για τη συμμετοχή της στην επερχόμενη action ανθολογία Loki του Disney+ όπου πρωταγωνιστεί ο Tom Hiddleston.

Η εν λόγω ηθοποιός θα παίξει επίσης εδώ μαζί με τον Owen Wilson (Night at the Museum), και τη Sophia Di Martino (Yesterday, Flowers, Into the Badlands), χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί τί ρόλο θα υποδυθεί.

Ο Hiddleston πάντως, επισκέπτεται ξανά τα γνώριμα λημέρια της Marvel, ενσαρκώνοντας βεβαίως τον αδερφό και αντίζηλο του ‘Thor’, τον πιο κατεργάρη θεό, τον ‘Loki’ που έχει ως αγαπημένη του συνήθεια να παρεμβαίνει με κάθε λογής απατεωνιές και να διαταράσσει την κανονική ροή της ιστορίας φέρνοντας τα πάνω κάτω σε πολλά γεγονότα.

Καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται ο Michael Waldron, σεναριογράφος της τηλεοπτικής ανθολογίας κινουμένων σχεδίων Rick and Morty, με την σκηνοθέτη του Sex Education, Kate Herron να έχει επιστρατευτεί για τις ανάγκες του project.

Το Loki αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Disney+ την άνοιξη του 2021.

Tags: