Το ‘Little Fires Everywhere’ έρχεται με αέρα ‘Big Little Lies’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται σε μία οικογένεια και όλα πια θα μαθευτούν
11 Φεβρουαρίου 2020 21:51
Το ‘Little Fires Everywhere’ έρχεται με αέρα ‘Big Little Lies’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία φρέσκο teaser για το δράμα Little Fires Everywhere που αντλεί υλικό από το αντίστοιχο λογοτεχνικό έργο της Celeste Ng, με τις Reese Witherspoon και Kerry Washington να πρωταγωνιστούν και να αναλαμβάνουν και ως εξωτερικοί παραγωγοί μαζί με τους Liz Tigelaar, Lauren Neustadter, και την Pilar Savone.

Το project απαρτίζεται από οκτώ επεισόδια και ο βασικός του άξονας περιστρέφεται γύρω από μία φαινομενικά άψογη οικογένεια, αυτή των ‘Richardson’ ενώ την εικόνα αυτή έρχεται να καταρρίψει μία σειρά τρομερών αποκαλύψεων φέρνοντας τα πάνω κάτω στη σχέση μίας μυστηριώδους μητέρας με την κόρη της. Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο για εκείνες. Και πλέον κάποιοι μετανιώνουν πολύ που στήριξαν τη ζωή τους στη ψευδαίσθηση ότι έχουν την παντοδυναμία του ελέγχου.

Στο cast ανήκουν μεταξύ άλλων οι: Rosemarie DeWitt, Joshua Jackson, Jade Pettyjohn, Jordan Elsass, Gavin Lewis, Megan Stott και η Lexi Underwood.

Το Little Fires Everywhere έχει δρομολογηθεί να ξεκινήσει στο Hulu στις 18 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: