Στη 2η σεζόν του ‘Altered Carbon’ ο Mackie μας υποδέχεται ως ο ‘Takeshi Kovacs’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ύστερα από τον Kinnaman παίρνει αυτός τα ηνία
11 Φεβρουαρίου 2020 20:49
Στη 2η σεζόν του ‘Altered Carbon’ ο Mackie μας υποδέχεται ως ο ‘Takeshi Kovacs’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για τη 2η σεζόν της sci-fi τηλεοπτικής μυθοπλασίας Altered Carbon της Laeta Kalogridis που αντλεί υλικό από το αντίστοιχο βιβλίο της λογοτεχνικής σειράς του Richard K. Morgan, με τον Anthony Mackie (IO, The Avengers movies, Detroit) να ηγείται πια του cast, αντικαθιστώντας τον Joel Kinnaman.

Πλέον, ο Mackie υποδύεται τον σκληραγωγημένο μισθοφόρο ‘Takeshi Kovacs’, ο οποίος βάζει πάνω απ’ όλα την αγαπημένη του, ‘Quellcrist Falconer’ (Renee Elise Goldsberry).

Στο 2ο κεφάλαιο της ιστορίας κάποιοι από τους ήδη βασικούς ήρωες της υπόθεσης βρίσκουν νέα σώματα, οπότε οι αλλαγές στο επιτελείο των ηθοποιών μπορούν να εξηγηθούν. Στα οκτώ νέα επεισόδια συμμετέχουν και οι: Chris Conner (American Crime Story), Will Yun Lee, Lela Loren (Power), Simone Missick (Luke Cage), Dina Shihibi (Daredevil), Torben Liebrecht (Operation Finale), και ο James Santo. Το κομμάτι της παραγωγής ανέλαβε η Skydance Television.

Ο 2ος κύκλος του Altered Carbon θα είναι διαθέσιμος στο Netflix από τις 27 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: