Το trailer του ‘ZeroZeroZero’ μας βάζει στα άδυτα του εμπορίου ναρκωτικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τους συντελεστές του ‘Gomorrah’ και με σταρ τον Gabriel Byrne
10 Φεβρουαρίου 2020 22:44
Το trailer του ‘ZeroZeroZero’ μας βάζει στα άδυτα του εμπορίου ναρκωτικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Amazon Prime Video έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο γκανγκστερικό δράμα ZeroZeroZero, ένα διεθνές ιταλόφωνο, ισπανόφωνο και αγγλόφωνο τηλεοπτικό project των Canal+, Sky Atlantic και του Amazon, που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Roberto Saviano.

Εδώ, λοιπόν, καθήκοντα δημιουργού και εξωτερικού παραγωγού επωμίζονται οι Leonardo Fasoli (Gomorrah), Stefano Sollima (Sicario 2: Soldado, Gomorrah) και ο Mauricio Katz (The Bridge, Maniac). Την σκηνοθεσία υπογράφουν οι Sollima, Janus Metz (True Detective, Borg McEnroe) και ο Pablo Trapero (The Clan).

Η υπόθεση αφορά τον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος και ειδικότερα εκείνον της διακίνησης ναρκωτικών μέσω θαλάσσης, με μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης να ξεκινούν από την Νότια Αμερική προς την Ευρώπη, και τα αντίστοιχα καρτέλ να μεθοδεύουν την διοχέτευση των ουσιών αυτών στην αγορά σε όλον τον πλανήτη, από τον μεξικανικό υπόκοσμο μέχρι εκείνον της Καλαβρίας, και με συντονιστές από αδίστακτους επιχειρηματίες μέχρι και κυβερνητικούς παράγοντες με απίστευτη επιρροή.

Το σόου αναπτύσσεται μέσα από οκτώ επεισόδια. Πρωταγωνιστούν οι: Gabriel Byrne (Hereditary, In Treatment), Dane DeHaan (A Cure for Wellness, The Amazing Spider-Man 2), και η Andrea Riseborough (Mandy, Birdman).

Παίζουν επιπλέον οι: Harold Torres (El Chapo), Giuseppe De Domencio (Adesso tocca a me), Francesco Colella (Made in Italy), Tcheky Karyo (Baptiste, The Missing) και ο Adriano Chiaramida.

Το ZeroZeroZero θα κάνει ποδαρικό στο Amazon Prime Video στις 6 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: