Στο ‘Into the Dark: My Valentine’ η Γιορτή των Ερωτευμένων καταλήγει στα μαχαίρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μία μουσική σκηνή να θυμίζει αρένα
05 Φεβρουαρίου 2020 19:40
Στο ‘Into the Dark: My Valentine’ η Γιορτή των Ερωτευμένων καταλήγει στα μαχαίρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επεισόδιο My Valentine από την τηλεοπτική ανθολογία τρόμου Into the Dark του Hulu, επιλέγοντας να γιορτάσει την Ημέρα των Ερωτευμένων με σκηνικά που κάνουν την καρδιά σου να τρέμει… από τον φόβο.

Το σόου αυτό της Blumhouse Television απαρτίζεται από δώδεκα αυτοτελή επεισόδια με το καθένα να έχει να κάνει και με μία συγκεκριμένη γιορτή ανάλογα με τον μήνα που προβάλλεται.

Εν προκειμένω, μία pop ερμηνεύτρια αποφασίζει να χωρίσει με τον φίλο της, έναν μουσικό παραγωγό και συνθέτη που είναι ιδιαίτερα βίαιος απέναντί της. Ο άνδρας αυτός για να την εκδικηθεί παίρνει αρκετά τραγούδια που προόριζε για εκείνη και τα δίνει σε μία άλλη καλλιτέχνιδα πείθοντάς την μάλιστα ότι την αγαπάει και προτρέποντάς την να υιοθετήσει ακριβώς το ίδιο στυλ, γενόμενη σωσίας της πρώτης. Μόλις οι τρεις τους συναντηθούν μέσα στα πλαίσια μίας μικρής συναυλίας σε κάποιον πολυχώρο, ξεκινάει μία λυσσαλέα κόντρα και το όλο κλίμα δεν αργεί να πάρει φωτιά.

Την σκηνοθεσία εδώ επιμελήθηκε η Maggie Levin, με πρωταγωνιστές τους Britt Baron (Glow), Anna Lore (Doom Patrol), Benedict Samuel (Gotham) και την Anna Akana. Συμμετέχουν επιπλέον οι ηθοποιοί: Sachin Bhatt, Shaun J. Brown, Tiffany Smith και ο Alan Chow.

Το Into the Dark: My Valentine αναμένεται να παιχτεί στο Hulu στις 7 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: