Ο “Loki” θα πρωταγωνιστήσει σε νέο πολιτικό θρίλερ του Netflix από τους παραγωγούς του Sex Education

Το White Stork βρήκε νέα στέγη…
05 Φεβρουαρίου 2020 10:30
Ο “Loki” θα πρωταγωνιστήσει σε νέο πολιτικό θρίλερ του Netflix από τους παραγωγούς του Sex Education

Όπως μαθαίνουμε μέσα από το Variety ο διάσημος ηθοποιός Tom Hiddleston που μεταξύ άλλων τον αγαπήσαμε μέσα από τις ταινίες της Marvel (Thor και Avengers), πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ένα πολιτικό θρίλερ δέκα επεισοδίων (limited series) ονόματι White Stork, από την εταιρία παραγωγής Eleven.

Ο Hiddleston θα υποδυθεί έναν πολιτικό που ονομάζεται James Cooper, του οποίου η καριέρα στο κοινοβούλιο απειλείται, αφού έρχονται στο φως κάποια επικίνδυνα μυστικά του παρελθόντος.

Ίσως σας θυμίζει κάτι το όνομα της παραγωγής, αφού από πίσω είναι οι άνθρωποι από τη δημοφιλή σειρά, Sex Education, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά το White Stork προοριζόταν για το AMC με την ονομασία Spadehead. Το νέο αυτό σόου, λοιπόν, είναι ένα πόνημα του Chris Dunlop, ο οποίος θα βρίσκεται και στην παραγωγή, ενώ ο Kristoffer Nyholm θα καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα. Μέχρι στιγμής δεν έγιναν γνωστά τα υπόλοιπα μέλη του cast.

Φαίνεται πως ο Hiddleston εκτός από τη δική του «προσωπική» σειρά Loki που ετοιμάζεται για το Disney Plus, θα μεταβεί και σε άλλα, νέα μονοπάτια. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τη σειρά παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.