Στην 5η σεζόν του ‘Cable Girls’ οι γραμμές του τηλεφώνου παίρνουν ξανά φωτιά!

Με τις Ana Fernández, Nadia de Santiago, Blanca Suárez και Maggie Civantos να επιστρέφουν
31 Ιανουαρίου 2020 14:48
Στην 5η σεζόν του ‘Cable Girls’ οι γραμμές του τηλεφώνου παίρνουν ξανά φωτιά!

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για τον 5ο κύκλο από το δράμα εποχής Cable Girls για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζονται οι Ramón Campos και Gema R. Neira, με τις Ana Fernández, Nadia de Santiago, Blanca Suárez και την Maggie Civantos, να ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο εδώ.

Η πλοκή του project εκτυλίσσεται κατά την δεκαετία του 1920 στη Μαδρίτη, με επίκεντρό της μία νεοσύστατη εταιρεία τηλεπικοινωνιών, την National Telephone Company. Εκεί ξεκινούν να εργάζονται ως τηλεφωνήτριες τέσσερις γυναίκες των οποίων η ζωή θα ανατραπεί ήδη από την πρώτη μέρα δουλειάς τους στην επιχείρηση αυτή. Όλες τους τις συνδέουν πολλά περισσότερα απ’ όσα φαντάζονται. Οι ηρωίδες καλούνται να διαχειριστούν κομβικής σημασίας γεγονότα, ιστορικές εξελίξεις αλλά και ζητήματα προσωπικής φύσεως παλεύοντας μέσα από την φιλία, τον έρωτα και διάφορες δοκιμασίες να ανακαλύψουν τον εαυτό τους.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Yon González, Ana Polvorosa, Nico Romero, Concha Velasco, Martiño Rivas και η Ángela Cremonte.

Το πρώτο μέρος από το 5ο κεφάλαιο του Cable Girls ανοίγει στο Netflix στις 14 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: