Στο ‘Hunters’ του Amazon ο Al Pacino γίνεται ο φόβος και ο τρόμος των Ναζί (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ο Jordan Peele εγκρίνει από τη θέση του εξωτερικού παραγωγού
29 Ιανουαρίου 2020 16:22
Στο ‘Hunters’ του Amazon ο Al Pacino γίνεται ο φόβος και ο τρόμος των Ναζί (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το δράμα εκδίκησης Hunters όπου ο βραβευμένος με από την Ακαδημία, Jordan Peele (Get Out) επιβλέπει την εξωτερική παραγωγή, με συνδημιουργούς την Nikki Toscano και τον David Weil (Moonfall) που συνέλαβαν την όλη ιδέα με βάση πραγματικά γεγονότα, ενώ εδώ πρωταγωνιστεί ο βετεράνος ηθοποιός Al Pacino ο οποίος παίζει πρώτη φορά σε σειρά.

Εμφανίζονται επιπλέον, ο υποψήφιος για Emmy, Dylan Baker (The Good Wife), η Jerrika Hinton (Grey’s Anatomy), ο Greg Austin (Class), η Catherine Tate (The Office), η Tiffany Boone (Beautiful Creatures), ο Saul Rubinek (Warehouse 13), η Lena Olin (Enemies), και η Carol Kane (Hester Street).

Με τα δέκα επεισόδια του σόου, μεταφερόμαστε στα τέλη του ‘70 στη Νέα Υόρκη. Ο Logan Lerman (Perks of Being a Wallflower) ερμηνεύει τον ‘Jonah Heidelbaum’, έναν νεαρό ο οποίος μένει εκεί και προσχωρεί σε ένα μυστικό γκρουπ Κυνηγών που από το 1977 αναζητάει Ναζί για να τους εξολοθρεύσει μιας που έχουν αλλάξει όνομα και τόπο διαμονής μηχανορραφώντας για να φέρουν το Τέταρτο Ράιχ στις Η.Π.Α. Συνεπώς, η ομάδα που πολεμά αυτά τα μέλη των SS, θα σταθεί εμπόδιο στα τερατώδη πλάνα τους, συστήνοντας μία ειδική αποστολή εκτέλεσης των στελεχών του Άξονα, με τον μέντορά τους (Al Pacino) να εκπαιδεύει εντατικά τους νεοσύλλεκτους για να μη δουν κανένα άλλο ξημέρωμα οι Ναζί.

Η Monkeypaw Productions του Peele, η Sonar Entertainment, και η Amazon Studios ανέλαβαν την παραγωγή.

Το Hunters καταφτάνει στο Amazon Prime Video στις 21 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser