Ο Matthew McConaughey δίνει ξανά τα χέρια με τον Nic Pizzolatto για το ‘The Redeemer’ του FX

Ύστερα από το ‘True Detective’ είναι πανέτοιμοι και για νέα συνεργασία
29 Ιανουαρίου 2020 13:01
Ο Matthew McConaughey δίνει ξανά τα χέρια με τον Nic Pizzolatto για το ‘The Redeemer’ του FX

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα  του The Playlist, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Matthew McConaughey ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τον δημιουργό του True Detective, Nic Pizzolatto για την σειρά The Redeemer του FX.

Οι Pizzolatto και McConaughey θα βρίσκονται και πίσω από την παραγωγή του φρέσκου αυτού project των Fox 21 Television Studios και  FX Productions, με τον πρώτο φυσικά να επωμίζεται καθήκοντα δημιουργού για το σόου, ενώ τον δεύτερο να ηγείται του cast.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα θα αντλήσει υλικό από το μυθιστόρημα The Churchgoer του Patrick Coleman. Η υπόθεση εστιάζει σε έναν υπουργό (McConaughey) ο οποίος πλέον εργάζεται ως υπεύθυνος φύλαξης χώρων. Ο άνδρας αυτός, αφότου ξεκινά να ψάχνει για μία αγνοούμενη γυναίκα από το Τέξας, αντιλαμβάνεται ότι τον έχουν παγιδεύσει σε μία σοβαρή συνωμοσία όπου εμπλέκονται μεγάλοι παράγοντες του υποκόσμου.

Ο Pizzolatto τοποθετήθηκε πάνω στην επερχόμενη αυτή δουλειά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά για το The Redeemer: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ ξανά με τον Matthew, και είμαι πολύ ευγνώμων και συνεπαρμένος που θα έχω την τύχη να κάνω μία νέα σειρά για το Fox 21 και το FX.