Οι πρώτες φωτογραφίες του ‘The Letter for the King’ μας βάζουν σ’ ένα σύμπαν μαγικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκεί θα συγκρουστούν θαρραλέοι ιππότες και αχρείοι
29 Ιανουαρίου 2020 12:31
Οι πρώτες φωτογραφίες του ‘The Letter for the King’ μας βάζουν σ’ ένα σύμπαν μαγικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε φωτογραφικό υλικό από την επερχόμενη σειρά The Letter for the King του Netflix, η οποία αντλεί έμπνευση από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Tonke Dragt, με τους Amir Wilson (His Dark Materials), Ruby Serkis, Gjis Bloom, και την Thaddea Graham (Curfew) να ηγούνται εδώ του cast.

Το σόου αυτό που θα αναπτυχθεί μέσα από έξι επεισόδια συνολικά, εστιάζει σε έναν αδίστακτο πρίγκιπα ο οποίος απειλεί να βυθίσει τον κόσμο στο χάος όταν ένας νεαρός εκπαιδευόμενος ιππότης εν ονόματι ‘Tiuri’ (Wilson) ξεκινάει μία επικίνδυνη διαδρομή προκειμένου να παραδώσει στον βασιλιά ένα άκρως απόρρητο γράμμα. Ο ήρωας αυτός χωρίς να το ξέρει εκπληρώνει αυτό που προέβλεπε μία μαγική προφητεία, την άνοδο ενός γενναίου άνδρα στην εξουσία ο οποίος πρώτα θα κατατροπώσει τον πρίγκιπα και θα επαναφέρει την ειρήνη στη χώρα. Στο διάβα του θα συναντήσει πολλά εμπόδια που θα του μάθουν πώς να είναι κανείς αληθινός ιππότης.

Καθήκοντα δημιουργού για το εν λόγω project επωμίζεται ο Will Davies (How To Train Your Dragon, Johnny English, Puss in Boots) ο οποίος λειτουργεί εν προκειμένω και ως εξωτερικός παραγωγός μαζί με τον Paul Trijbits (Saving Mr. Banks, Sing Street, The Casual Vacancy).

Πίσω από την παραγωγή του The Letter for the King βρίσκεται το Netflix και η FilmWave.