Ο Noah Mills είναι πια μέλος του ‘The Falcon and the Winter Soldier’ του Disney+

Θα παίξει δίπλα στους Anthony Mackie και Sebastian Stan
27 Ιανουαρίου 2020 15:56
Ο Noah Mills είναι πια μέλος του ‘The Falcon and the Winter Soldier’ του Disney+

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Noah Mills (The Enemy Within, The Brave, 2 Broke Girls) υπέγραψε για την συμμετοχή του στην επερχόμενη action σειρά The Falcon and The Winter Soldier του Disney+ όπου φυσικά εδώ πρωταγωνιστούν ο Anthony Mackie και ο Sebastian Stan στους ρόλους που είχαν και στο κινηματογραφικό franchise της Marvel.

Προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί ποιο πρόσωπο θα ερμηνεύσει ο Mills στο σόου. Καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται ο Derek Kolstad, με την Kari Skogland να κάθεται στην καρέκλα της σκηνοθεσίας.

Η πλοκή διαδραματίζεται την περίοδο που ακολούθησε μετά τα τεκταινόμενα του Avengers: Endgame, όταν οι ‘Sam Wilson’ και ‘Bucky Barnes’ επιλέγουν να συνεργαστούν απέναντι σε καινούργιους κινδύνους.

Στο cast έχουν επιστρατευτεί επίσης η Emily VanCamp ως η ‘Sharon Carter’, ο Daniel Brühl ως ο ‘Helmut Zemo’, ο Wyatt Russell ως ο ‘John Walker’/U.S. Agent, αλλά και οι Miki Ishikawa (The Terror: Infamy) και Desmond Chiam (Now Apocalypse).

Το The Falcon and the Winter Soldier αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Disney+ το φθινόπωρο του 2020.