Ο δημιουργός του The Walking Dead αποκαλύπτει πως προήλθε το “Zombie Apocalypse”

Στο περίπου…
26 Ιανουαρίου 2020 11:48
Ο δημιουργός του The Walking Dead αποκαλύπτει πως προήλθε το “Zombie Apocalypse”

Αδιαμφησβήτητα το The Walking Dead του AMC είναι μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές σειρές, αφού βρίσκεται στον «αέρα» εδώ και δέκα χρόνια. Μέχρι στιγμής, η περιπέτεια του Rick Grimes, ενός αστυνομικού που έζησε στο πετσί του το Zombie Apocalypse μας έχει χαρίσει αμέτρητες συγκινήσεις. Μετά από τόσα χρόνια και με τo δεύτερο μισό (mid season) της δέκατης σεζόν να πλησιάζει, ο δημιουργός του σόου μετέφερε ποια είναι τα αίτια της Αποκάλυψης στο... περίπου.

Συγκεκριμένα, η σειρά είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο comic book, το οποίο μάλιστα ολοκληρώθηκε στο 193ο τεύχος. Ο δημιουργός και συγγραφέας της σειράς, Robert Kirkman, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ερωτήθηκε από έναν fan πως δημιουργήθηκαν τα zombies. Εκείνος, επιτέλους, έδωσε στη δημοσιότητα την απάντηση στο ερώτημα που «βασανίζει» πολλούς από την αρχή της σειράς.

Οπότε, λοιπόν, όσοι είχατε στο μυαλό σας πως πρόκειται για κάποια εξωγήινη ζωή πέσατε σχεδόν μέσα, αφού όπως αποκαλύπτει ο Kirkman, ήταν ένας σπόρος του διαστήματος που προκάλεσε αυτό το χάος στον κόσμο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό post:

Τέλος, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος παλιότερα, δεν ήθελε οι χαρακτήρες της σειράς να γνωρίζουν τα αίτια της Αποκάλυψης επειδή θα είχε ελάχιστη σημασία, αφού δε θα έπαιρναν ποτέ κάποια ουσιαστική εξήγηση. Ωστόσο, το 2017, θεώρησε απίθανο να δούμε εμείς σαν θεατές να ψάχνουν για κάποιο αντίδοτο του ιού. Οπότε, εφόσον το κόμικ ολοκληρώθηκε, θα πρέπει να περιμένουμε πολύ ακόμη για να δούμε τη σειρά που αγαπήθηκε τόσο να βάζει μια οριστική τελεία.