Στην 5η σεζόν του ‘Better Call Saul’ ο ‘Jimmy McGill’ δεν φοβάται να μπλέξει (ΒΙΝΤΕΟ)

Και το ρισκάρει ένα κλικ παραπάνω
24 Ιανουαρίου 2020 13:41
Στην 5η σεζόν του ‘Better Call Saul’ ο ‘Jimmy McGill’ δεν φοβάται να μπλέξει (ΒΙΝΤΕΟ)

Το AMC έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser για τον 5ο κύκλο της επιτυχημένης prequel τηλεοπτικής μυθοπλασίας του Breaking Bad, Better Call Saul των δημιουργών Peter Gould και Vince Gilligan, με τον βραβευμένο με Emmy, Bob Odenkirk να επανέρχεται φυσικά στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εκτός από τον παραπάνω ηθοποιό, επιστρέφουν η Rhea Seehorn ως η ‘Kim Wexler’, ο Michael McKean ως ο ‘Chuck McGill Jr.’, ο Patrick Fabian ως ο ‘Howard Hamlin’, ο Jonathan Banks ως ο ‘Mike Ehrmantraut’, ο Michael Mando ως ο ‘Nacho Vargo’ και ο Giancarlo Esposito ως ο ‘Gus Fring’.

Στα δέκα φρέσκα επεισόδια, μετά από το κομβικής σημασίας συμβάν με το οποίο έκλεισε το προηγούμενο κεφάλαιο, παρακολουθούμε τον ‘Jimmy McGill’ (Odenkirk) να ασκεί δικηγορία με το όνομα “Saul Goodman” παίρνοντας πολύ ζεστά την υλοποίηση των πλάνων που έχει θέσει στην πορεία του από εδώ και μπρος. Ωστόσο, κάτι τέτοιο από μόνο του δίνει το έναυσμα για σημαντικές εξελίξεις στη ζωή του ήρωα που αυξάνει το πελατολόγιό του και με άτομα που κάνουν ύποπτες μπίζνες.

Ο 5ος κύκλος του Better Call Saul κάνει ποδαρικό στις 23 Φεβρουαρίου του 2020 στο AMC. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: