O ‘Alex Rider’ έρχεται με νέες περιπέτειες κατασκοπείας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ετοιμαστείτε για πολύ ανθρωποκυνηγητό και εκρηκτικά σκηνικά
23 Ιανουαρίου 2020 08:16
O ‘Alex Rider’ έρχεται με νέες περιπέτειες κατασκοπείας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο action κατασκοπευτικό σόου Alex Rider το οποίο αντλεί υλικό από την ομώνυμη λογοτεχνική σειρά του Anthony Horowitz, με τον Guy Burt να επωμίζεται εδώ καθήκοντα δημιουργού, ενώ ο Otto Farrant ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η πλοκή εκτυλίσσεται στο Λονδίνο, με επίκεντρο έναν έφηβο, τον ‘Alex Rider’ ο οποίος πληροφορείται ότι ο θείος του ο οποίος ήταν κατάσκοπος, στην πραγματικότητα σκοτώθηκε εν ώρα καθήκοντος και όχι σε αυτοκινητιστικό όπως ήξερε. Τον νεαρό πλησιάζει ο Alan Blunt αρχηγός μίας οργάνωσης μυστικών πρακτόρων, την British MI6 γνωστή και ως ‘The Department’. Του ζητάει να επιστρατευτεί και αυτός στο σκοπό τους και να παρεισφρήσει στο ‘Point Blanc’, ένα αμφιλεγόμενο κολλέγιο για δύσκολους γόνους πλούσιων οικογενειών. Ο ήρωας σύντομα ξεκινά την αποστολή του και φέρνει στο φως ένα σκοτεινό μυστικό.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Ronke Adekoluejo, Haluk Bilginer, Brenock O'Connor, Stephen Dillane, Vicky McClure, Andrew Buchan, Katrin Vankova και η Talitha Wing.

Πίσω από την παραγωγή του Alex Rider βρίσκονται η Eleventh Hour Films και η Sony Pictures Television. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: