Η 2η σεζόν του ‘Altered Carbon’ έχει πια ημερομηνία πρεμιέρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Anthony Mackie μπαίνει στα παπούτσια του ‘Takeshi Kovacs’, μετά τον Kinnaman
22 Ιανουαρίου 2020 15:00
Η 2η σεζόν του ‘Altered Carbon’ έχει πια ημερομηνία πρεμιέρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser όπου ανακοινώνεται και επίσημα η ημερομηνία κατά την οποία θα κάνει ποδαρικό ο 2ος κύκλος της επιστημονικής φαντασίας ανθολογίας Altered Carbon της Laeta Kalogridis, με τον Joel Kinnaman να αντικαθίσταται από τον Anthony Mackie (IO, The Avengers movies, Detroit).

Στη πρώτη σεζόν από την μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου της λογοτεχνικής σειράς του Richard K. Morgan, του cast ηγούνταν ο Kinnaman ως ο μισθοφόρος ‘Takeshi Kovacs’. Τώρα πια ο Anthony Mackie τον διαδέχεται στη συγκεκριμένη ερμηνεία υποδυόμενος τον ανυπότακτο αυτόν ήρωα, ο οποίος έχει ορκιστεί πίστη μόνον στη αγαπημένη του, ‘Quellcrist Falconer’ (Renee Elise Goldsberry).

Στην συνέχεια του όλου εγχειρήματος θα δούμε ορισμένα από τα ήδη τα κύρια πρόσωπα της υπόθεσης να βρίσκουν νέα σώματα, οπότε οι αλλαγές στο cast έχουν εξήγηση.

Στα οκτώ νέα επεισόδια παίζουν επίσης οι: Chris Conner (American Crime Story), Will Yun Lee, Lela Loren (Power), Simone Missick (Luke Cage), Dina Shihibi (Daredevil), Torben Liebrecht (Operation Finale), και ο James Santo. Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκεται η Skydance Television.

Το 2ο κεφάλαιο του Altered Carbon ανοίγει στο Netflix στις 27 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: