Ο Quentin Tarantino ετοιμάζει τη σειρά ‘Bounty Law’

Θυμηθείτε απλά τον DiCaprio σαν κυνηγό επικηρυγμένων στο ‘Once Upon a Time in Hollywood’
21 Ιανουαρίου 2020 19:16
Ο Quentin Tarantino ετοιμάζει τη σειρά ‘Bounty Law’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Quentin Tarantino θα σκηνοθετήσει την σειρά Bounty Law που εμπνέεται από το ομώνυμο φανταστικό τηλεοπτικό πρόγραμμα όπου πρωταγωνιστούσε ο Leonard DiCaprio υποδυόμενος τον κάποτε λαμπερό ηθοποιό ‘Rick Dalton’ όπως είδαμε μέσω του υποψήφιου για Όσκαρ, Once Upon a Time in Hollywood.

Ο Tarantino δήλωσε ειδικότερα: «Όσον αφορά το σόου ‘Bounty Law’, θέλω να το κάνω, και θα μου πάρει ενάμισι χρόνο. Τελείωσα το γράψιμο πέντε μισάωρων επεισοδίων. Οπότε θα το κάνω, θα τα σκηνοθετήσω! Έγιναν οι συστάσεις του από το ‘Once Upon a Time in Hollywood,’ αλλά ουσιαστικά δεν το θεωρώ μέρος της ταινίας ακόμη και αν είναι. Δεν πρόκειται απλά για τον Rick Dalton που παίζει τον ‘Jake Cahill’. Πρόκειται για τον ίδιο τον ‘Jake Cahill’… Η ίδια η ιδέα του να διηγηθώ μία δραματική ιστορία σε μισή ώρα είναι…! Το σκέφτεσαι και νομίζεις, ότι υπάρχουν τόσα πολλά να εξιστορήσεις σε 22’ που σκέφτηκα, αναρωτήθηκα μπορώ να τα καταφέρω;!»

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι o ‘Rick Dalton’ υποτίθεται πως ως ήρωας του Once Upon a Time in Hollywood καταξιώθηκε στο western ‘Bounty Law’ όπου ενσάρκωνε τον ‘Jake Cahill’, έναν σκληροτράχηλο κυνηγό επικηρυγμένων στην Άγρια Δύση.

Τα επεισόδια θα είναι πέντε συνολικά. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν επανέλθουν δριμύτεροι για το Bounty Law το δίδυμο, DiCaprio και Brad Pitt, ο δεύτερος αναπαριστώντας τον κασκαντέρ του ‘Dalton’, ‘Cliff Booth’.

Επιπλέον, δεν γνωρίζουμε αν στη περίπτωση αυτή θα δώσουν εδώ το παρόν και άλλοι του βασικού cast του Once Upon a Time in Hollywood όπως οι: Al Pacino (Scarface, The Irishman), Kurt Russell (Furious 7), Rumer Willis (Empire), η Margaret Qualley (The Leftovers), Damian Lewis (Billions), Dakota Fanning (The Alienist), Timothy Olyphant (Santa Clarita Diet), Emile Hirsch (Speed Racer), Tim Roth (Selma), Sydney Sweeney (The Handmaid’s Tale,Everything Sucks!), Michael Madsen (Sin City), Luke Perry (The Fifth Element), Clifton Collins (Pacific Rim), Keith Jefferson (The Hateful Eight), Nicholas Hammond (The Sound of Music), James Marsden (Westworld), Julia Butters (Transparent), Scoot McNairy (Halt and Catch Fire), Dreama Walker, Costa Ronin, Victoria Pedretti, και η Madisen Beaty.