Στη 2η σεζόν του ‘Kidding’ αναζητείται ο Jim Carrey ως ο ‘Mr. Pickles’

Μπας και τον πήρε το μάτι σας πουθενά;
20 Ιανουαρίου 2020 10:17
Στη 2η σεζόν του ‘Kidding’ αναζητείται ο Jim Carrey ως ο ‘Mr. Pickles’

Το Showtime έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για τον 2ο  κύκλο του δράματος-κωμωδίας Kidding του Michel Gondry, όπου του cast ηγείται ο Jim Carrey.

Πλέον, βλέπουμε ότι η παιδική εκπομπή “Mr. Pickles’ Puppet Time” ψάχνει να βρει τον παρουσιαστή της, ‘Jeff Piccirillo’ ή αλλιώς ‘Mr. Pickles’ (Carrey) που έχει γίνει καπνός, με το μέλλον του προγράμματος να είναι μετέωρο. Ο εν λόγω άνδρας που επιστρατεύει το χιούμορ για να φωτίσει όχι μόνο τον κόσμο των παιδιών αλλά και την δική του γεμάτη προκλήσεις καθημερινότητα, κάπου έχει πάει… Μα ο νους του εξακολουθεί να ταξιδεύει στο πιο πιστό κοινό του, τα πιτσιρίκια που τόσο τον αγαπούν και είναι καιρός πια να βρεθεί ξανά κοντά τους και να επιστρέψει σπίτι! Το θέμα είναι ότι έχει να βάλει σε τάξη όχι μόνο την ζωή του αλλά και να βοηθήσει την αδερφή του, Didi (Catherine Keener) να ανασυγκροτηθεί για να προλάβουν να σώσουν το σόου όσος πολύτιμος χρόνος ακόμη τους απομένει!

Στην σειρά παίζουν επίσης ο υποψήφιος για Χρυσό Αγαλματίδιο, Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Frank Langella (Frost/Nixon), και η Judy Greer (Married).

Η 2η σεζόν του Kidding αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Showtime στις 9 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το trailer: