Στο ‘High Fidelity’ η Zoë Kravitz θέλει να κλείσει τους λογαριασμούς της με τα παλιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφήνεται λοιπόν, στη μαγεία της μουσικής σε μία απόπειρα να συμφιλιωθεί με ό,τι πέρασε
18 Ιανουαρίου 2020 19:23
Στο ‘High Fidelity’ η Zoë Kravitz θέλει να κλείσει τους λογαριασμούς της με τα παλιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το αισθηματικό δράμα High Fidelity για το οποίο ως δημιουργοί λειτουργούν οι Sarah Kucserka και Veronica West, με την Zoë Kravitz να ερμηνεύει εν προκειμένω κεντρικό ρόλο.

Η γνωστή ηθοποιός-τραγουδίστρια ενσαρκώνει την ‘Robyn’, ιδιοκτήτρια ενός δισκοπωλείου στη συνοικία Crown Heights, στο Brooklyn, ένα μέρος που διέρχεται από μία έντονη περίοδο μεταβολών. Η ηρωίδα αναλογίζεται παλιότερες σχέσεις της, με ορισμένες μάλιστα να τις χτυπούν την πόρτα, ενώ ανατρέχει σε στιγμές των περασμένων μέσα από την μουσική, διάφορα ποπ ακούσματα, και παλεύει να αφήσει πίσω της έναν μεγάλο έρωτα που ποτέ της δεν ξέχασε.

Το τηλεοπτικό αυτό project βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Nick Hornby το οποίο το 2000 είχε μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη με τον John Cusack να ηγείται τότε του cast. Το τρέχον σόου θα αποτελείται συνολικά από δέκα επεισόδια.

Εμφανίζονται επιπρόσθετα οι: Da'Vine Joy Randolph, David H. Holmes, Jake Lacy, και ο Kingsley Ben-Adir.

Το High Fidelity έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 14 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: