Το ‘Little Fires Everywhere’ ίσως φέρει και κάτι από ‘Big Little Lies’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερά μυστικά ξεθάβονται μέσα σε μία οικογένεια και όλα καταρρέουν
18 Ιανουαρίου 2020 19:16
Το ‘Little Fires Everywhere’ ίσως φέρει και κάτι από ‘Big Little Lies’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser για το δράμα Little Fires Everywhere που αποτελεί μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου της Celeste Ng, με τις Reese Witherspoon και Kerry Washington να ηγούνται εδώ του cast ενώ λειτουργούν και ως εξωτερικοί παραγωγοί μαζί με τους Liz Tigelaar, Lauren Neustadter, και την Pilar Savone.

Το σόου αναπτύσσεται μέσα από οκτώ επεισόδια και επικεντρώνεται στην ιστορία της εκ πρώτης όψεως ιδεατής οικογένειας Richardson ενώ οι ισορροπίες στην καθημερινότητα μίας αινιγματικής μητέρας και μίας κόρης διασαλεύονται ύστερα από συνταρακτικές αλήθειες που παρέμεναν χρόνια στο σκοτάδι. Η επικοινωνία τους περνάει την χείριστη κρίση, ενώ το μητρικό ένστικτο προσλαμβάνει ίσως την πιο άγρια μορφή του όταν καταρρίπτεται πια η ψευδής εντύπωση της επιμελώς τακτοποιημένης κανονικότητά τους.

Το επιτελείο των ηθοποιών συγκροτούν ακόμη οι: Rosemarie DeWitt, Joshua Jackson, Jade Pettyjohn, Jordan Elsass, Gavin Lewis, Megan Stott και η Lexi Underwood.

Το Little Fires Everywhere έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 18 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: