Το νέο trailer του ‘Katy Keene’ μας δίνει μία ακόμη ιδέα για το spin-off του ‘Riverdale’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η Lucy Hale με την παρέα της βάζουν πλώρη για το Broadway
18 Ιανουαρίου 2020 18:58
Το νέο trailer του ‘Katy Keene’ μας δίνει μία ακόμη ιδέα για το spin-off του ‘Riverdale’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το CW έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το νεανικό μουσικό δράμα Katy Keene για το οποίο ως δημιουργοί λειτουργούν οι Roberto Aguirre-Sacasa και Michael Grassi, με την ομώνυμη ηρωίδα της εταιρείας Archie Comics να έχει εδώ την τιμητική της και να ζωντανεύει μέσω της Lucy Hale.

Τα γεγονότα αυτού του spin-off σόου του Riverdale τοποθετούνται χρονικά πέντε έτη ύστερα απ’ ό,τι διαδραματίστηκε στην πρωτότυπη σειρά, με επίκεντρο το πάθος, το παρελθόν και την δουλειά τεσσάρων δυναμικών καλλιτέχνιδων που αποβλέπουν να χαράξουν την δική τους φιλόδοξη πορεία στο Broadway, στον χώρο της μόδας αλλά και του τραγουδιού.

Την παραγωγή επιβλέπει η Berlanti Productions, η Archie Comics, η Warner Bros. Television, και η CBS Television Studios.

Το cast συναπαρτίζουν ακόμη οι: Ryan Faucett, Bernadette Peters, Ashleigh Murray, Camille Hyde, Jonny Beauchamp, Julia Chan, Lucien Laviscount, Zane Holtz, και η Katherine LaNasa.

Το Katy Keene έχει οριστεί να κάνει ποδαρικό στο CW στις 6 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: