Chilling Adventures of Sabrina part 3: Η μικρή, αλλά θαυματουργή μαγισσούλα επιστρέφει (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Kiernan Shipka διοικεί πια από τον θρόνο της Κόλασης
17 Ιανουαρίου 2020 10:24
Chilling Adventures of Sabrina part 3: Η μικρή, αλλά θαυματουργή μαγισσούλα επιστρέφει (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για τον 3ο κύκλο του σόου φαντασίας και τρόμου Chilling Adventures of Sabrina του Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale), με την Kiernan Shipka (Mad Men) να επανέρχεται δριμύτερη στον ρόλο της έφηβης χαρισματικής μάγισσας ‘Sabrina’ που πλέον προσπαθεί να κουμαντάρει τα πράγματα στον αληθινό και τον υπερφυσικό κόσμο, ασκώντας τα νέα της καθήκοντα ως βασίλισσα της Κόλασης.

Το 3ο κεφάλαιο που ανοίγει βρίσκει την ηρωίδα να προσπαθεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα που προέκυψαν ήδη από το προηγούμενο, όταν δηλαδή αναμετρήθηκε με τον ‘Lucifer’, και τον κατατρόπωσε. Πρέπει, λοιπόν, τώρα η ίδια να αναλάβει τα ηνία πασχίζοντας να διατηρήσει τις ισορροπίες εκεί αλλά και πίσω στο σπίτι της. Και οι προκλήσεις που έρχονται είναι πολύ πιο δύσκολες από τις προηγούμενες!

Την σκηνοθεσία επιμελείται εδώ ο Lee Toland Krieger ενώ στο κομμάτι της παραγωγής συμμετέχει επίσης η Warner Bros. Television.

Παίζουν επιπλέον οι: Lucy Davis (Wonder Woman), Miranda Otto (Annabelle: Creation), Chance Perdomo, Michelle Gomez (Doctor Who), Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Ross Lynch, Gavin Leatherwood, Lachlan Watson, και ο Luke Cook.

Η 3η σεζόν του Chilling Adventures of Sabrina αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 24 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: