Αβέβαιο το μέλλον του Mindhunter – Θα έρθει η 3η σεζόν;

Δυσάρεστα νέα για τη σειρά του Netflix
16 Ιανουαρίου 2020 14:20
Αβέβαιο το μέλλον του Mindhunter – Θα έρθει η 3η σεζόν;

Η τηλεοπτική σειρά Mindhunter του Netflix από τον διάσημο σκηνοθέτη David Fincher έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, με τη 2η σεζόν να βρίσκεται διαθέσιμη εδώ και λίγους μήνες. Ωστόσο, απ’ ότι μάθαμε ίσως αργήσουμε να δούμε το τρίτο κεφάλαιο ή (υπάρχει και αυτή η πιθανότητα) να μην το δούμε ποτέ.

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός της σειράς, David Fincher, είναι αρκετά απασχολημένος τον τελευταίο καιρό με τη 2η σεζόν του Love, Death and Robots, ενώ δουλεύει και πάνω στη νέα του ταινία ονόματι Mank που θα έρθει κάποια στιγμή στο Netflix. Ωστόσο, εκτός από αυτό, οι συμβάσεις του Netflix με τους πρωταγωνιστές της σειράς Jonathan Groff και Holt McCallany έχουν λήξει και είναι πλέον «ελεύθεροι» να μεταβούν σε νέα projects.

Όπως μεταφέρει το Entertainment Weekly, ο Fincher εργάζεται σκληρά στα νέα του projects. Ωστόσο, υπάρχει μια πιθανότητα να εργαστεί ξανά πάνω στο 3ο κεφάλαιο του Mindhunter, χωρίς να είναι βέβαιος ακόμη. Έτσι, το Netflix θεώρησε πως οι ηθοποιοί του Mindhunter έπρεπε να μεταβούν σε άλλα projects μέχρι να υπάρξει κάτι νεότερο.