Θα αργήσουμε να δούμε την prequel σειρά του Game of Thrones

Το “House of the Dragon” θα καταφθάσει το 2022
16 Ιανουαρίου 2020 13:20
Θα αργήσουμε να δούμε την prequel σειρά του Game of Thrones

Το Game of Thrones έριξε αυλαία με την όγδοη σεζόν πριν από μερικούς μήνες, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία που κρατούσε από τον Απρίλιο του 2011. Τo ΗΒΟ όπως ήταν προφανές δε θα άφηνε μια τέτοια πορεία να πάει «χαμένη», κι έτσι πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε και επίσημα την πρώτη prequel σειρά που λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του George R. R. Martin, ονόματι House of the Dragon.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως τα γεγονότα του εν λόγω τηλεοπτικού σόου θα συμβαίνουν 300 χρόνια πριν του Game of Thrones, με τα ηνία να αναλαμβάνει ο Ryan Condal (Colony, Rampage), με τον Martin να «βοηθάει» και εκείνος στην παραγωγή. Τώρα, όπως μεταφέρει το Variety, δεν πρόκειται να δούμε το House of the Dragon πριν το 2022.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής προγράμματος του ΗΒΟ, Casey Bloys, μίλησε για την επερχόμενη σειρά και ξεκαθάρισε πως οι συγγραφείς δουλεύουν εντατικά πάνω στο σενάριο και ότι προβλέπει το σόου να καταφθάσει το 2022.

Οι συγγραφείς βρίσκονται ακόμη στο γράψιμο του σεναρίου. Εικάζω πως θα δούμε τη σειρά μέσα στο 2022.

Παλαιότερα, ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει αν υπήρχε περίπτωση να δούμε μια συνέχεια του GOT και όχι κάποιο prequel.

Δε θέλω να πάρουμε χαρακτήρες που υπάρχουν ήδη σε αυτόν τον κόσμο και να τους «βάλουμε» σε έναν νέο κόσμο που θα φτιάξει κάποιος άλλος. Αυτή τη στιγμή, το να δημιουργήσουμε ένα sequel ή να πάρουμε χαρακτήρες που γνωρίζει ήδη ο κόσμος δεν έχει κανένα νόημα για εμάς.

Εσείς περιμένετε την prequel τηλεοπτική σειρά του Game of Thrones; Πείτε μας στα σχόλια.