Το ‘Snowpiercer’ μέσα από κρύο και παγετώνες καταφτάνει τον Μάιο στο TNT (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιβιβαστείτε στο τελευταίο οχυρό σωτηρίας για την ανθρωπότητα
16 Ιανουαρίου 2020 08:07
Το ‘Snowpiercer’ μέσα από κρύο και παγετώνες καταφτάνει τον Μάιο στο TNT (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την επερχόμενη δυσοίωνα φουτουριστική σειρά Snowpiercer του TNT όπου του cast ηγούνται οι Jennifer Connelly (A Beautiful Mind, Labyrinth), Daveed Diggs (Blindspotting, Hamilton), και η Mickey Sumner (Frances Ha, American Made).

Το εγχείρημα αυτό της μικρής οθόνης βασίζεται στην αντίστοιχη κινηματογραφική διασκευή του Joon-ho Bong (Okja, The Host) η οποία βγήκε το 2013 εμπνευσμένη από το γαλλικό μυθιστόρημα Le Transperceneige, έχοντας τότε ως σταρ της τους Chris Evans, Ed Harris και την Tilda Swinton.

Σήμερα πια ο εν λόγω μύθος αναβιώνει μέσα από δέκα επεισόδια, ενώ έχει ανανεωθεί κιόλας και για 2η σεζόν.

Ο μίτος της υπόθεσης ξετυλίγεται με φόντο το πολύ μακρινό μέλλον. Η Γη έχει περάσει σε μία β’ εποχή παγετώνων μετατρεπόμενη σε ένα άκρως αφιλόξενο μέρος όπου τίποτε δεν καρποφορεί πια. Όσοι επιβίωσαν από το ψύχος ζουν ακόμη επειδή κατόρθωσαν να επιβιβαστούν σε ένα τρένο που κινείται διαρκώς αφού έτσι μόνο δεν θα το πλήξει και αυτό η παγωνιά. Η αδιάκοπη διαδρομή που ακολουθεί είναι σε όλον τον κόσμο, με τα άτομα που βρίσκονται μέσα στον συρμό να έρχονται αντιμέτωπα με μία νέα τάξη πραγμάτων στην προσπάθεια κοινής συνύπαρξης σε έναν τόσο περιορισμένο χώρο που είναι και το μόνο μέσο σωτηρίας τους.

Το επιτελείο των ηθοποιών συναπαρτίζουν οι: Susan Park, Benjamin Haigh, Sasha Frolova, Katie McGuinness, Sam Otto, Alison Wright, Annalise Basso, Sheila Vand, Roberto Urbina, Lena Hall και η Rowan Blanchard.

Το πιλοτικό επεισόδιο σκηνοθετεί ο Scott Derrickson (Doctor Strange) μαζί με τον James Hawes (The Alienist), με σεναριογράφο τον Graeme Manson (Orphan Black) που λειτουργεί εδώ ως δημιουργός και εξωτερικός παραγωγός.

Την παραγωγή του Snowpiercer που καταφτάνει στις 31 Μαΐου του 2020, ανέλαβε η Tomorrow Studios και η CJ Entertainment. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: