Στη 2η σεζόν του ‘Black Monday’ ετοιμάζεται νέος γύρος χρηματιστηριακού χάους (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τους Don Cheadle, Andrew Rannells, Regina Hall και Paul Scheer να ανυπομονούν!
16 Ιανουαρίου 2020 07:37
Στη 2η σεζόν του ‘Black Monday’ ετοιμάζεται νέος γύρος χρηματιστηριακού χάους (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για τον 2ο κύκλο της μαύρης ρετρό κωμωδίας Black Monday του Showtime που εμπνέεται από την λεγόμενη «Μαύρη Δευτέρα» όταν το 1987 ο δείκτης Dow Jones καταποντίστηκε, με την Wall Street να μετράει την 2η χειρότερη χρηματιστηριακή κατάρρευση έπειτα από το Κραχ του 1929.

Το βασικό cast περιλαμβάνει φυσικά τον νικητή Χρυσής Σφαίρας, Don Cheadle (Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War, Hotel Rwanda), τον βραβευμένο με Grammy, Andrew Rannells (Girls), την Regina Hall (Girls Trip) και τον Paul Scheer (The League).

Με φόντο τα παραπάνω γεγονότα, η υπόθεση εστιάζει στο πώς ένα γκρουπ από outsiders μπόρεσε να την γλιτώσει την ώρα που μεγαλοεπενδυτές έβλεπαν την αξία των μετοχών τους να πέφτει στα τρίσβαθα, με το πιο διάσημο χρηματοπιστωτικό σύστημα του κόσμου να πλήττεται από απώλειες πάνω από 22%, και με πολλούς χρηματιστές να δίνουν τέλος στη ζωή τους πηδώντας από κτίρια.

Πλέον, οι ‘Mo’ (Cheadle) και ‘Keith’ (Scheer) είναι επί ποδός αλλά θέλουν πολλά περισσότερα, χρήματα, δύναμη και ό,τι άλλο μπορούν να απολαύσουν. Ωστόσο, κάτι τέτοιο προς το παρόν εμποδίζεται από τους ‘Dawn’ (Hall) και ‘Blair’ (Rannells) που τώρα έχουν το πάνω χέρι. Μόλις ανταμώσουν ξανά, ποιός θα την σκαπουλάρει;

Καθήκοντα δημιουργού και εξωτερικού παραγωγού έχουν επωμιστεί οι Jordan Cahan (My Best Friend’s Girl) και David Caspe (Happy Endings). Το κομμάτι της εξωτερικής παραγωγής συντονίζουν οι υποψήφιοι για Emmy, Seth Rogen και Evan Goldberg (Preacher, Superbad, Future Man).

Στις φρέσκιες προσθήκες ανήκουν οι: June Diane Raphael, Yassir Lester, Ken Marino, Horatio Sanz, και η Casey Wilson.

Το 2ο κεφάλαιο του Black Monday ανοίγει στο Showtime στις 15 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: