Στον 2ο κύκλο του ‘Shrill’ η Aidy Bryant είναι έτοιμη για μεγάλες αλλαγές (BINTEO)

Είναι μάλιστα αποφασισμένη να το κυνηγήσει μέχρι τέλους!
13 Ιανουαρίου 2020 19:07
Στον 2ο κύκλο του ‘Shrill’ η Aidy Bryant είναι έτοιμη για μεγάλες αλλαγές (BINTEO)

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την 2η σεζόν της κωμικής ανθολογίας Shrill που αντλεί υλικό από το μυθιστόρημα Shrill: Notes from a Loud Woman της Lindy West η οποία επιμελείται εν προκειμένω το σενάριο μαζί με την Ali Rushfield (Friends from College), ενώ η Aidy Bryant (Saturday Night Live, The Big Sick) έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στα νέα οκτώ επεισόδια, λοιπόν, η ‘Annie’ (Bryant), που ήθελε διακαώς κάτι να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της ζωής της, χωρίς όμως να αλλάξει η ίδια ως άτομο, τώρα πια έχει επιλέξει συνειδητά να βάλει μπρος για άλλα πράγματα που να την γεμίζουν. Ο δεσμός της με τον ‘Ryan’ είναι ένα ηθικό στήριγμα για να χειριστεί την ιδιόρρυθμη μητέρας της και να τολμήσει να βρει κάτι καλύτερο για δουλειά. Εντούτοις, δεν αργεί η ώρα που αντιλαμβάνεται ότι ύστερα από την παραίτησή της και το πόσο σύντομα μπήκε στην διαδικασία να συνάψει την παραπάνω σχέση, μάλλον τελικά να μην ήταν ό,τι είχε ανάγκη στη δεδομένη φάση. Παρόλαυτα, πραγματοποιεί την δική της εσωτερική αναζήτηση, εξερευνώντας τα αναλογιζόμενη τα θέλω, τα κεκτημένα της και τις προοπτικές που έχει μπροστά της. Μάλιστα, σε αυτό το κομμάτι θα προσπαθήσουν να την διευκολύνουν και άλλα δικά της άτομα που και αυτά σκοπεύουν να ανακαλύψουν τί τους πληροί στ’ αλήθεια.

Εμφανίζονται επιπρόσθετα οι: Julia Sweeney (Pulp Fiction), Lolly Adefope (Mission: Impossible — Fallout), Luka Jones (Her), Ian Owens (Oasis) και ο John Cameron Mitchell (Hedwig and the Angry Inch).

Το 2ο κεφάλαιο του Shrill έχει οριστεί να ανοίξει στο Hulu στις 24 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: