Στο νέο trailer της 3ης σεζόν του ‘Westworld’ ο κόσμος είναι στο χείλος ενός χάους (ΒΙΝΤΕΟ)

Και πλέον υπάρχει και ημερομηνία για την αρχή του!
13 Ιανουαρίου 2020 08:47
Στο νέο trailer της 3ης σεζόν του ‘Westworld’ ο κόσμος είναι στο χείλος ενός χάους (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO έθεσε σε κυκλοφορία φρέσκο trailer για τον επερχόμενο 3ο κύκλο του βραβευμένου με Emmy, sci-fi σόου Westworld των Lisa Joy και Jonathan Nolan, εμπνευσμένο από το αντίστοιχο λογοτεχνικό έργο του Michael Crichton (ER, Jurassic Park movies), και έχουμε πια επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας!

Εν προκειμένω, μας αποκαλύπτεται ότι μία σειρά από κρίσεις πλήττει με πρωτοφανή ρυθμό την υφήλιο: οικολογικές καταστροφές, πυρηνικά ατυχήματα, δολοφονίες πολιτικών προσώπων, άγριοι πόλεμοι, εμφύλιες διαμάχες, βίαια επεισόδια κ.ά.

Στην νέα εποχή που ανατέλλει, η γη βρίσκεται στα όρια μίας ανυπολόγιστης καταστροφής. Καινούργια δεδομένα έχουν ανακύψει και οι οικοδεσπότες του θεματικού πάρκου που υφίστανται ήδη τα αποτελέσματα των συνταρακτικών συμβάντων που συντελέστηκαν σε προηγούμενο στάδιο, έχουν να αντιμετωπίσουν και τις επικείμενες προκλήσεις που διαφαίνονται στον ορίζοντα.

Στις φρέσκιες προσθήκες του cast είναι και ο σταρ του Breaking Bad, Aaron Paul ο οποίος υποδύεται έναν μυστηριώδη άνδρα που όπως είδαμε σε άλλα trailer θα συναντηθεί με την ‘Dolores’ (Evan Rachel Wood) η οποία ωστόσο σίγουρα δεν είναι αυτήν που ήταν κάποτε! Οι Lena Waithe (Ready Player One) και Vincent Cassel (Black Swan, Eastern Promises) καταφτάνουν επίσης φέτος ως συμμετοχές.

Το κύριο επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν οι: Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth κ.ά.

Το 3ο κεφάλαιο του Westworld ανοίγει στο ΗΒΟ στις 15 Μαρτίου στο 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: