Στην 5η σεζόν του ‘Better Call Saul’ ο ‘Jimmy McGill’ έχει δουλειές με φούντες (ΒΙΝΤΕΟ)

Όχι μόνο αλλάζει τη φίρμα του γραφείου του, αλλά έχει κι άλλα κατά νου
10 Ιανουαρίου 2020 18:51
Στην 5η σεζόν του ‘Better Call Saul’ ο ‘Jimmy McGill’ έχει δουλειές με φούντες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το AMC έθεσε σε κυκλοφορία νέο teaser για την 5η σεζόν της επιτυχημένης spin-off σειράς του Breaking Bad, Better Call Saul των δημιουργών Peter Gould και Vince Gilligan, με τον βραβευμένο με Emmy, Bob Odenkirk να επιστρέφει στον ομώνυμο, πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πέρα από τον εν λόγω διάσημο ηθοποιό, το παρόν εδώ δίνουν για ακόμη μία φορά η Rhea Seehorn ως η ‘Kim Wexler’, ο Michael McKean ως ο ‘Chuck McGill Jr.’, ο Patrick Fabian ως ο ‘Howard Hamlin’, ο Jonathan Banks ως ο ‘Mike Ehrmantraut’, ο Michael Mando ως ο ‘Nacho Vargo’ και ο Giancarlo Esposito ως ο ‘Gus Fring’.

Στα δέκα νέα επεισόδια, ύστερα από το καταλυτικής σημασίας γεγονός που επισφράγισε τον προηγούμενο κύκλο, βλέπουμε ότι το σχέδιο του ‘Jimmy McGill’ (Odenkirk) να ασκεί δικηγορία με την επωνυμία “Saul Goodman” μπαίνει σε εφαρμογή. Βέβαια, αυτό με την σειρά του σηματοδοτεί την αρχή για ριζικές αλλαγές στη ζωή του ήρωα που διευρύνει την πελατεία του, ενώ τα πάρε δώσε του με ανθρώπους της παρανομίας αυξάνονται πια προοδευτικά.

Το 5ο κεφάλαιο του Better Call Saul ανοίγει στις 23 Φεβρουαρίου του 2020 στο AMC. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: