Στο ‘Ragnarok’ πλησιάζει η ύστατη ώρα για τη γη (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλοι οι θεοί, Βάνιροι και Εσίρ παίρνουν θέση για μάχη
10 Ιανουαρίου 2020 11:02
Στο ‘Ragnarok’ πλησιάζει η ύστατη ώρα για τη γη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για το sci-fi δράμα Ragnarok που στηρίζεται σε σκανδιναβικές λαογραφικές διηγήσεις, ενώ εν προκειμένω ως δημιουργός, σεναριογράφος και εξωτερικός παραγωγός αναλαμβάνει ο Adam Price (Borgen).

Πρωταγωνιστούν οι: David Stakston, Jonas Strand Gravli, Theresa Frostad Eggesbø και ο Herman Tømmeraas.

Μεταφερόμαστε λοιπόν, σε μία φανταστική μικρή πόλη, την ‘Edda’, όπου ανάμεσα στους κατοίκους της υπάρχουν πολλοί που αποκρύβουν αυτό που πραγματικά είναι. Ταυτόχρονα, η κλιματική αλλαγή έχει χειροτερέψει σε τέτοιο βαθμό ώστε οι εποχές να μην έχουν καν την μορφή που είχαν κάποτε. Καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και αύξηση της θερμοκρασίας πλήττουν σχεδόν όλον τον πλανήτη. Μία παρέα νέων όμως υποψιάζεται πως η επιδείνωση των φαινομένων αυτών δεν αποδίδεται μόνο σε αίτια οικολογικής καταστροφής αλλά προμηνύουν κάτι άλλο, πολύ πιο ολέθριο, έναν Αρμαγεδδώνα, ένα Ragnarök.

Το κομμάτι της παραγωγής συντονίζουν το Netflix και η SAM Productions, με την όλη μυθοπλασία να αναπτύσσεται μέσα από έξι επεισόδια.

Τις διαδικασίες εξωτερικής παραγωγής επιβλέπουν οι Meta Louise Foldager Sørensen (Melancholia), Stine Meldgaard Madsen (Pros and Cons), Emilie Lebech Kaae και ο σκηνοθέτης Mogens Hagedorn.

Συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί: Emma Bones, Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist και ο Gísli Örn Garðarsson.

Το Ragnarok έρχεται στο Netflix την 31η Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: