Ο Τελευταίος των Μοϊκανών γίνεται τηλεοπτική σειρά στο HBO

Η νουβέλα του James Fenimore Cooper στη μικρή μας οθόνη
09 Ιανουαρίου 2020 15:08
Ο Τελευταίος των Μοϊκανών γίνεται τηλεοπτική σειρά στο HBO

Σύμφωνα με πληροφορίες του THR, η διάσημη νουβέλα “Ο Τελευταίος των Μοϊκανών” που γράφτηκε το 1826 από τον James Fenimore Cooper πρόκειται να γίνει τηλεοπτική σειρά στο HBO. Η πιο "διάσημη" μεταφορά του βιβλίου είχε γίνει το 1992 από τον σκηνοθέτη Michael Mann και πρωταγωνιστή τον Daniel Day-Lewis, η οποία ταινία μάλιστα είχε κερδίσει και ένα Όσκαρ.

Τώρα, το HBO Max, η streaming υπηρεσία του αμερικανικού δικτύου που θα κυκλοφορήσει σε μερικούς μήνες στην Αμερική, πρόκειται να φέρει στις μικρές μας οθόνες το “The Last of the Mohicans” και υπόσχεται να μας δώσει τη γνώριμη ιστορία αγάπης, ενώ θα πατάει γερά στη νουβέλα του Cooper.

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς θα υπογράψει ο Cary Joji Fukunaga (True Detective), μαζί με τον Nick Osborne (Remember Me). Στη σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσει η Nicole Kassell, η οποία εργάστηκε σε διάφορα άλλα projects, όπως τα Watchmen, Westworld και Better Call Saul. Αξίζει να σημειωθεί πως Ο Τελευταίος των Μοϊκανών βρισκόταν σε παραγωγή το 2013 από το FX, αλλά ακυρώθηκε.

Πως σας φαίνεται που θα δούμε σειρά από το «The Last of the Mohicans»; Πείτε μας στα σχόλια.

Tags: